ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Μας βγάλατε τα συκώτια!"

Μασάντο: "Μας βγάλατε τα συκώτια!"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια και τις αντοχές που είχε ο Ολυμπιακός σε όλο το 90λεπτο, παρά το γεγονός ότι του πήγαιναν όλα στραβά κι ανάποδα!

Ο Πάουλο Μασάντο επέστρεψε την Τετάρτη (4/11) ως αντίπαλος σε ένα γήπεδο που μπορεί το όνομά του να μην έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου, αλλά σίγουρα πάντοτε κατέθετε την ψυχή του κι ας έπαιζε αρκετές φορές σε μία θέση που δεν τον βόλευε. Αυτό του το αναγνώριζαν άπαντες στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος λοιπόν είπε κάποια πράγματα στους πρώην συμπαίκτες του που έχουν τη σημασία τους και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Και δεν τα λέει όποιος κι όποιος, αλλά ένας άνθρωπος που έζησε δύο χρόνια τον Ολυμπιακό.

Για παράδειγμα, ήξερε ότι ο κόσμος δίνει φτερά στα πόδια των "ερυθρολεύκων". Ήξερε ότι αν προηγούταν ο Ολυμπιακός τότε το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει από πλευράς Ντίναμο. Έλεγε όμως και στους συμπαίκτες του ότι αν βρισκόταν σε θέση οδηγού η Ντίναμο, το Καραϊσκάκη θα φόρτωνε με άγχος τους παίκτες των Πειραιωτών, γιατί υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να ακούγονταν μέχρι και σφυρίγματα!

Βλέπετε, ο Μασάντο έχει ζήσει στο Καραϊσκάκη και τις δύο όψεις του νομίσματος. Από τη μία την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την Σάλκε πριν από τρία χρόνια όταν οι Γερμανοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και ο κόσμος με τις φωνές του στήριζε την ομάδα. Από την άλλη την ατμόσφαιρα στο ματς με την Λεβάντε όπου επικρατούσε ένας γενικός χαμός στην εξέδρα με πολλά συνθήματα εις βάρος των ποδοσφαιριστών, όταν οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ.

Το "μουστάκι" περίμενε ότι όσο θα κρατούσε η Ντίναμο το 0-1 στα χέρια της, όλο και περισσότερο ο κόσμος θα έβγαζε μία δυσφορία. Να όμως που έπεσε έξω. Κι έπεσε έξω, γιατί φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν μία ομάδα που πλημμυρίζει από υγεία. Βλέπουν μία ομάδα που με τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Και αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να περάσει στον κόσμο το στοιχείο της υπομονής και πολύ περισσότερο το συναίσθημα της σιγουριάς ότι στο τέλος όλο και κάποιο δωράκι θα τους προσφέρει!

Ο Μασάντο έπαθε την πλάκα του. Και με την ατμόσφαιρα, και με την ομάδα. Γιατί μπορεί στο Μάξιμιρ να καθόταν και να έλεγε ότι ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός, μπορεί μετά το ματς του Φαλήρου στις δηλώσεις του να ισχυριζόταν ότι η Ντίναμο ίσως να άξιζε τη νίκη, όμως, όλα τα λεφτά είναι η ατάκα που ξεστόμισε στους πρώην συμπαίκτες του.

Κι εκεί αποτυπώνονται ουσιαστικά τα όσα ένιωσε και έζησε ο Πορτογάλος, ειδικά στην χθεσινή (4/11) αναμέτρηση:

" Μας βγάλατε τα συκώτια. Είχατε φοβερή ενέργεια μέχρι το τέλος. Θέλει μεγάλα κότσια να μην σας πάρει από κάτω ούτε με το 0-1, ούτε με τον τραυματισμό του Μποτία, ούτε με το χαμένο πέναλτι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ