ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάδο: "Θα κάνω σπουδαία πράγματα με τον Μιραλάς"

Toulouses's mildfielder Paulo Machado battles for the ball during the French L1 football match Toulouse vs Lorient, on March 10, 2012 in Toulouse, southwestern France. AFP PHOTO REMY GABALDA (Photo credit should read REMY GABALDA/AFP/Getty Images)
Toulouses's mildfielder Paulo Machado battles for the ball during the French L1 football match Toulouse vs Lorient, on March 10, 2012 in Toulouse, southwestern France. AFP PHOTO REMY GABALDA (Photo credit should read REMY GABALDA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον Ολυμπιακό εξήγησε ο Πάουλο Μασάδο, τονίζοντας θέλει να κατακτήσει τα πάντα, ενώ δεν ξέχασε τον φίλο του Κέβιν Μιραλάς. Διαβάστε τι λέει για τον Ζαρντίμ και τις φιλοδοξίες του.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος ήταν ο εκλεκτός των Πειραιωτών για τα χαφ και το φλερτ που ξεκίνησε από τον χειμώνα κατέληξε τελικά σε γάμο αφού ήθελε... και η νύφη και ο γαμπρός.

Ο πρώην πλέον άσος της Τουλούζ, έκανε άλλωστε πολλές κινήσεις δείχνοντας πως θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού είχε κι άλλες προτάσεις, όμως εκείνος προτίμησε να... μπαρκάρει στο μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι.

Σε δηλώσεις του στην "Real Sports", ο Πάουλο Μασάδο δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, αποθεώνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τη διοίκηση του Ολυμπιακού με τον τρόπο που χειρίστηκε την μεταγραφή του, ενώ υπόσχεται σπουδαία πράγματα με τον φίλο του, Κέβιν Μιραλάς και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

"Είμαι ενθουσιασμένος που τελείωσαν όλα θετικά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Διάλεξα τον Ολυμπιακό για τον κόσμο του, τον Ζαρντίμ που ξέρω πολύ καλά, καθώς και τη διοίκηση που έδειξε πόσο με θέλει.

Έρχομαι για να κερδίσω τα πάντα. Θέλω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαίρομαι που θα συναντήσω και πάλι τον φίλο μου τον Μιραλάς. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες", υπογράμμισε ο Πορτογάλος μέσος που αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή το βράδυ (22:45) και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ