ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μας προκαλεί εντύπωση" λένε στον Ολυμπιακό

"Μας προκαλεί εντύπωση" λένε στον Ολυμπιακό
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Την εντύπωση της για τα δημοσιεύματα που αφορούν την άσκηση ποινικής δίωξης από τον αθλητικό εισαγγελέα εκφράζουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Διαβάστε σχετικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Τα Νέα" ο Αριστείδης Κορέας, αθλητικός εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Σάββα Θεοδωρίδη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συμπεριφορά τους κατά των διαιτητών, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι όλα αυτά τους προκαλούν εντύπωση, όχι μόνο γιατί δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα, αλλά κι επειδή θεωρούν πως δεν συντρέχει λόγος για μια τέτοια κίνηση.

Συγκεκριμένα στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" αναφέρουν ότι: "Προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια πρώτον η διαρροή στα ΜΜΕ αφού εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα και δεύτερον το ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενο της δίωξης όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι και οι έξι διαιτητές τόνισαν επανειλημμένα και σε όλα τα αρμόδια όργανα ότι το μόνο που ήθελαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν να ευχηθούν καλή επιτυχία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ