ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρτινς: "Θέλω να κερδίσω σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό"

Μάρτινς: "Θέλω να κερδίσω σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Μάρτινς οριοθέτησε τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, ξέροντας βέβαια ότι θα υπάρχουν δυσκολίες. Τι δήλωσε στη NOVA ο Πορτογάλος, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αντρέ Μάρτινς και οριοθέτησε τους στόχους του Ολυμπιακού, θέλοντας να κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος οι Πειραιώτες. Πάντως, ο διεθνής Πορτογάλος μέσος αντιλαμβάνεται ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και ότι θα υπάρχουν δυσκολίες.

"Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίσω σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος ο Ολυμπιακός. Ξέρω, όμως, πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Παρόλο που έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα, το πρωτάθλημα δε θα είναι εύκολο για εμάς. Για το λόγο αυτό επιθυμώ η επόμενη χρονιά να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας τον τίτλο. Επίσης γνωρίζω ότι το κύπελλο θα έχει δυσκολίες όσο προχωράνε οι φάσεις.

Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να ανταποκριθούμε έως το τέλος. Εύχομαι να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε. Τώρα στο Europa League έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Μπροστά μας θα υπάρχουν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Εμείς θα πάρουμε τα παιχνίδια ένα – ένα. Θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε γύρο ξεχωριστά. Αυτός που χάνει μένει εκτός. Επομένως θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς που θα κερδίζουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται".

Ντε λα Μπέγια: "Να κατακτήσουμε τους στόχους μας"

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έστειλε τις ευχές του στον κόσμο του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στη NOVA. Μάλιστα, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον κόσμο των "ερυθρόλευκων" και παράλληλα οριοθετεί τους στόχους για το 2017.

"Στους φιλάθλους μας θέλω να ευχηθώ να απολαμβάνουν ωραίες στιγμές με το σύλλογο, όπως κάνουν έως τώρα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, μου έχει κάνει εντύπωση πόσο πολύ αγαπάνε το σύλλογο, αλλά και πόσο πολύ έντονα ζουν τις στιγμές κοντά μας. Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να απολαμβάνουν την ομάδα μας.

Για τον καινούργιο χρόνο θέλω να ευχηθώ να κατακτήσουμε τους στόχους μας και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνουμε μέρος. Να καταφέρουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και στην Ευρώπη να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ