ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα μπορούσε να υπάρξει τραγωδία πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Αντρέ Μαρτίνς, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "O' Jogo" και θυμήθηκε την επίθεση στο πούλμαν του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να υπάρξει τραγωδία.

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στα ξένα ΜΜΕ, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται γι' ακόμα μία φορά διεθνώς ρεζίλι.

Με αφορμή τις σοκαριστικές σκηνές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Αντρέ Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "O' Jogo" και θυμήθηκε την επίθεση στο πούλμαν του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν έχει βρεθεί σε κάποια περίπλοκη κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα: "Τα ντέρμπι στην Ελλάδα τα ζουν με τεράστια ένταση και εχθρότητα, όμως εντός γηπέδου δεν έχω ζήσει κάτι υπερβολικό. Το πιο σοβαρό και τρομακτικό περιστατικό συνέβη όταν πήγαμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Κάποιος πέταξε μια τεράστια πέτρα στο πούλμαν της ομάδας και έσπασε το τζάμι της οροφής. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε γιατί θα μπορούσε να υπάρξει τραγωδία".

Μαρτίνς: "Θα μπορούσε να υπάρξει τραγωδία πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός"

Για τις υπερβολές των οπαδών σε Ελλάδα και Πορτογαλία και το αν φοβάται πιθανή αύξηση της βίας: "Οι οπαδοί αγαπούν τις ομάδες που υποστηρίζουν και αυτή θα έπρεπε να είναι η μοναδική τους έννοια. Το να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, όχι να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο, τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Το ποδόσφαιρο παίζεται μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Η βία και η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων πρέπει να εξαλειφθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ