ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα είναι πιο δυνατή και προσεκτική η Αστάνα"

Μαρτίνς: "Θα είναι πιο δυνατή και προσεκτική η Αστάνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, υποστήριξε ότι περιμένει την Αστάνα πιο δυνατή και πιο προσεκτική, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικό ματς σε σύγκριση με αυτό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Εντελώς διαφορετική αναμέτρηση από αυτή που διεξήχθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" περιμένει την εκτός έδρας με την Αστάνα, την Πέμπτη (3/11, 18:00) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι πίεση ασκείται και στις δύο ομάδες, ενώ υποβάθμισε το ρόλο που μπορεί να παίξει ο αγωνιστικός χώρος.

"Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Με δεδομένο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με επιτυχία. Τώρα ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός και προσεκτικός. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο ταξίδι, ναι, ήταν μακρινό και δύσκολο, αλλά έχουμε ξεκουραστεί και έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι".

Για τον αγωνιστικό χώρο (σ.σ η Αστάνα χρησιμοποιεί συνθετικό χλοοτάπητα): "Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς. Έχουμε παίξει ήδη σε ένα τέτοιο γήπεδο και πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, μικρό όμως και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει δικαιολογία για εμάς για το αυριανό παιχνίδι".

Για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τη βαθμολογική πίεση της Αστάνα: "Δεν πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς ο αντίπαλος. Και εμείς έχουμε έρθει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Απλώς το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο στην έδρα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Νίκη με την Αστάνα για την πρόκριση, μετά ο Παναθηναϊκός"
Χωρίς Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα με Αστάνα

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ