ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πραγματικά υποφέραμε, έτοιμοι όταν πρέπει"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την σαφώς πιο έτοιμη Γκενκ με 4-0 πως η ομάδα του υπέφερε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και πως θα είναι όπως πρέπει την περίοδο που χρειάζεται.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά τον αγώνα με την Γκενκ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με το βαρύ 4-0, αναφέροντας πως οι Βέλγοι είναι πιο έτοιμοι λόγω άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων και πως οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν για να είναι ετοιμοπόλεμοι την περίοδο που πρέπει.

Για το τι κρατάει από το φιλικό με την πιο έτοιμη Γκενκ, ανέφερε: "Ο αντίπαλός μας είναι πιο δουλεμένη ομάδα, έτοιμη να παίξει στο πρωτάθλημα. Δύσκολο τεστ για μας. Θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Κρατάω το ρυθμό μας όσο αντέξαμε, πραγματικά υποφέραμε, θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Δεν ήμασταν φρέσκοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Για το τι κρατάει από τα τρία φιλικά στο Βέλγιο, είπε: "Στο παιχνίδι που παίξαμε πιο καλά, ήταν αυτό που χάσαμε με την Έουπεν. Εκεί παίξαμε πιο καλά και δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Με την Σιντ Τρούιντεν δυσκολευτήκαμε και σήμερα ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαστε Ολυμπιακός οφείλουμε να παίζουμε για την νίκη ακόμα και στα φιλικά.

Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, τώρα που θα πάμε στην Ολλανδία, πρέπει να προχωρήσουμε τις ιδέες μας και να πάμε λίγο παρακάτω με την δουλειά που θα γίνει. Επαναλαμβάνω όμως, είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε στα φιλικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ