ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πιο σημαντικές οι αρχές από το σύστημα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς. Τι είπε για την προετοιμασία, τα συστήματα και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και την εικόνα τους στο φιλικό με τη Βάτενς, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 χάρη σε γκολ των Φορτούνη και Γκερέρο (δυο).

"Η ομάδα είναι κουρασμένη, γιατί δουλεύει πολύ. Αυτό δείξαμε στο παιχνίδι, ότι είμαστε ακόμη κουρασμένοι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η δουλειά προχωράει. Καταφέραμε να δοκιμάσουμε τρία συστήματα, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί δουλεύουμε καλά και οι νέοι μπαίνουν στην ομάδα. Είναι όλοι συγκεντρωμένοι και δουλεύουν για την ομάδα κάθε μέρα και έδειξαν πολλά πράγματα". δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA.

Με ποιο σύστημα θα παίζει ο Ολυμπιακός: "Δουλεύουμε τα συστήματα, θα κινηθούμε ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-4-2. Να περάσουμε όμως τις αρχές μας, Πιο σημαντικό αυτό από το σύστημα".

Για το αν περιμένει το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη: "Έχω καταλάβει σε ποια ομάδα είμαι. Ξέρω ότι είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε απίστευτους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Να το καταλάβουν και οι παίκτες μας, διότι ανήκουν στον Ολυμπιακό. Θέλουμε δουλειά, αλλά θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου μας".

Photo Credits: Eurokinissi

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ