ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Κίνητρο και δύναμη για να συνεχίσω"

Μαρτίνς: "Κίνητρο και δύναμη για να συνεχίσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Μαρτίνς παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής, τονίζοντας ότι του δίνει κίνητρο, αυτοπεποίθηση και δύναμη για να συνεχίσει.

Ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και σκόραρε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Αντρέ Μαρτίνς που ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τα πεπραγμένα του κόντρα στον "Δικέφαλο".

"Πραγματικά είναι ένα κίνητρο για εμένα το βραβείο αυτό. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με γεμίζει με αισιοδοξία. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι ένα προσωπικό βραβείο. Αλλά πιο σημαντικά είναι τα βραβεία της ομάδας. Και θέλω η ομάδα να κερδίσει πολλά περισσότερα στο μέλλον", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA, μετά την παραλαβή του βραβείου.

- Προσαρμόστηκες άμεσα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Πως το πέτυχες αυτό;

"Όπως λένε, το ποδόσφαιρο είναι μία διεθνής γλώσσα. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Όπου και αν πας, είναι το ίδιο. Σίγουρα, οι πρώτες ημέρες είναι λίγο διαφορετικές. Χρειάζεται προσαρμογή στις καινούργιες ιδέες. Όμως, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Και έτσι νιώθω πως είμαι 100% μέσα στην ομάδα".

- Θα ήθελες να αφιερώσεις το βραβείο;

"Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον κόσμο που με ψήφισε για να πάρω το βραβείο αυτό, φυσικά στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές γιατί χωρίς αυτούς δε θα τα είχα καταφέρει. Πάνω από όλα, όμως, το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα".

Ο Μαρτίνς παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, που με τη σειρά του δήλωσε:

"Επειδή είναι το πρώτο κύπελλο που παίρνει με τον Ολυμπιακό, του εύχομαι να πάρει πολλά ακόμη κύπελλα, ώστε να ανέβει ο Ολυμπιακός ψηλά, αλλά και εκείνος".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ