ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Νότιγχαμ Φόρεστ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Μαρτίνς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι και σενάρια από την Αγγλία, θέλουν τον Πορτογάλο μέσο να αποτελεί τον δεύτερο παίκτη που θα μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ολυμπιακό, μετά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Βασικός πέρσι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό του Πάουλο Μπέντο, εκτός πλάνων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Αντρέ Μαρτίνς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του 46χρονου τεχνικού των "ερυθρολεύκων", καθώς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής στις θέσεις "6" και "8" υπολογίζονται οι Αλεξί Ρομαό, Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, Γκιγιόμ Ζιλέ, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Μανώλης Σιώπης, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Σάσα Ζντιέλαρ (υπαρκτό το σενάριο δανεισμού του) και Θανάση Ανδρούτσου (υπολογίζεται για πιο προωθημένους ρόλους).

Έτσι ο Πορτογάλος μέσος, με τις 39 συνολικά εμφανίσεις (1 γκολ, 3 ασίστ) την περσινή σεζόν φορώντας τα ερυθρόλευκα, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για νέες περιπέτειες και εφόσον ευσταθούν τα σενάρια που έρχονται από την Αγγλία, αυτό μπορεί να συμβεί με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αρχική δυσπιστία για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη μετατράπηκε σε ενθουσιασμό στον αγγλικό σύλλογο, μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και τα δύο καταπληκτικά γκολ του Έλληνα μέσου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ (συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής), γεγονός που διευκολύνει μια ενδεχόμενη μετακίνηση ενός ακόμη παίκτη από τον Πειραιά στο Νότιγχαμ.

Οι φήμες από το Νησί θέλουν να έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις τρεις πλευρές, προκειμένου ο Αντρέ Μαρτίνς να συναντήσει εκ νέου τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, αυτή τη φορά στην Championship με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το παλεύει να παίξει ο Οφόε!
Το πρόγραμμα ενόψει Ριέκα
Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ