ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Μαρτίνς: "Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα"
Μαρτίνς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Μαρτίνς υποστήριξε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολο να κατακτηθεί ο τίτλος στη Super League.

Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, εξέφρασε στη Nova την ανυπομονησία του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Την Κυριακή (11/9, 20.30) οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Βέροια στο Φάληρο και ο Μαρτίνς είπε:

«Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για την άποψη που έχει διαμορφώσει για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ