ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Νιώθω ευτυχισμένος"

Μαρινάκης: "Νιώθω ευτυχισμένος"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε "παρών" στο 4ο Παγκόσμιο συνέδριο της "Θύρας 7" και μιλώντας στους οργανωμένους τόνισε ότι θα μείνει και θα πολεμήσει για το καλό της ομάδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) έλαβε χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το συνέδριο της "Θύρας 7", 4ο συνολικά και πρώτο μετά από δύο χρονια, με την ιδιαιτερότητά να έγγειται στο γεγονός ότι παρέστη σε αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προέδρου και του μεγαλομετόχου της πειραϊκής ΠΑΕ.

Κατά την άφιξη του μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συνομιλία που θα έχει με τους συνδεσμίτες.

" Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα και θα μιλήσω με τους συνδεσμίτες μας από όλον τον κόσμο.

Νιώθω ευτυχισμένος για το 1ο συνέδριο της "Θύρας 7" στο οποίο θα βρεθώ ως πρόεδρος και θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να κάνουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους οπαδούς μας και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε όλοι μαζί να μην έχουμε ζητήματα επεισοδίων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επαφές που είχαμε", δήλωσε αρχικά.

"Δεν πάω πουθενά..."

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους εκπροσώπους της "Θύρας 7" τόνισε πως δεν πρόκειται να πτοηθεί από την επίθεση που δέχτηκε, ύστερα από το ξέσπασμα του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες, και θα μείνει να πολεμήσει για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

" Θυμάστε όλοι την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί σε αυτό τον χώρο. Ήταν όταν ανέλαβα την ηγεσία του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντάς την από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ανάμεσα σας, να μιλώ με αγνούς φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πως είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος.

Δεν πάω πουθένα, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε την συμπαράσταση των επικεφαλής των συνδέσμων ενόψει της νέας περιόδο ενώ άπαντες οι εκπρόσωποι υποσχέθηκαν πλήρη στήριξη στον Ερασιτέχνη και παρουσία στους αγώνες όλων των τμημάτων, την επόμενη σεζόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί άλλωστε ότι από το βράδυ της Πέμπτης νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος προέρχεται από τις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ