ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Διαφημίσαμε πάλι την Ελλάδα στην Ευρώπη"

Μαρινάκης: "Διαφημίσαμε πάλι την Ελλάδα στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκθείασε τον Ρομπέρτο, τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ μεγάλη ομάδα και επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του γράφουν ιστορία. Πλέον, θέλει νίκη και στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Περιχαρής ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους και τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0. Διαβάστε τι είπε για τον Ρομπέρτο, τους ποδοσφαιριστές του γράφουν ιστορία και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε:

Για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού: "Σίγουρα και είναι επαναλαμβανόμενη, κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, με πάρα πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που κάνουν την διαφορά. Σήμερα η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά για εμάς και για εμένα προσωπικά αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να παίξουμε σοβαρά όπως σήμερα και να αποδείξουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο".

Για την εμφάνιση του Ρομπέρτο: "Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι δεκατέσσερις παίκτες που έπαιξαν. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις, οπότε δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Είχε για άλλη μία φορά μία φοβερή απόδοση. Διαφημίσαμε για άλλη μία φορά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει την διαφορά κι εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω".

Για την συνέχεια: "Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε με το κεφάλι κατεβασμένο".

Για το ότι ο Πρωταθλητής Ελλάδος νίκησε τους Πρωταθλητές Ισπανίας και Ιταλίας: "Σίγουρα, γράφει ιστορία αυτό και βλέπετε πως οι παίκτες το επαναλαμβάνουν. Πιστεύουν στους εαυτούς τους και δίνουν τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε και γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά. Για να μπορούμε σε τέτοια παιχνίδια, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, για μία ακόμα φορά, όπου ήταν συγκλονιστικός και σήμερα. Σίγουρα, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κάθε φορά. Ήταν άψογοι. Τους ευχαριστούμε και για άλλη μία φορά εγώ σκέφτομαι την Κυριακή και αυτό που πρέπει να κάνουμε την Κυριακή. Σας ευχαριστώ. Ζήτω ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ