ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης στους παίκτες: "Πιο δυνατοί τη νέα σεζόν"

Μαρινάκης στους παίκτες: "Πιο δυνατοί τη νέα σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε και στις επιτυχίες του Ερασιτέχνη κατά την γιορτή της ομάδας στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη.

Με το που ολοκληρώθηκε η φιέστα, όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή ανέβηκαν στο εστιατόριο του "Γ. Καραϊσκάκης" για να ζήσουν τη γιορτή που είχε στηθεί από την ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην ομιλία του. Έδωσε ευχές για κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της νέας σεζόν, αλλά και στις επιτυχίες του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ομιλία του:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού μαζί. Κι αυτό γιατί όπως είδατε και στη φιέστα ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι και μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, στίβος, κολύμβηση, πινγκ-πονγκ, ξιφασκία, σε πάρα πολλά αθλήματα. Είμαστε από τους λίγους Συλλόγους σ' όλο τον κόσμο που πρωταγωνιστούμε όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εμείς στον Ολυμπιακό καθημερινά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Στηρίζουμε αυτά που κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης και οι υπόλοιποι συνεργάτες του. Με μεγάλη χαρά λοιπόν βλέπουμε πολλές κούπες, σπουδαίες επιτυχίες. Επίσης σήμερα είδαμε στο γήπεδο εκατοντάδες παιδιά που είναι το μέλλον του Συλλόγου μας.

Οι Ακαδημίες είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε δώσει μεγάλο βάρος. Και το έχουμε κάνει αυτό τόσο στην οργάνωση, όσο στις εγκαταστάσεις και την καθημερινότητα των παιδιών. Με μεγάλη χαρά βλέπουμε κι εκεί πολύ καλά αποτελέσματα. Ελπίζω στις μέρες που έρχονται να κατακτήσουμε κι άλλες κούπες στα αθλήματα όπως είναι το πόλο και το γυναικείο μπάσκετ.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ τις αθλήτριες του μπάσκετ που την πρώτη κιόλας χρονιά έχουν πάρει το Κύπελλο και πιστεύω ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα. Και θα το πάρουν εκεί που μας ευχαριστεί περισσότερο και με την ομάδα που μας ευχαριστεί περισσότερο.

Όπως έχετε δει, και στον Πειραιά και όλη την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός συμπαραστέκεται όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Είναι κάτι που το έχουμε ήδη κάνει με επιτυχία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί το θεωρούμε υποχρέωσή μας. Όπου μπορούμε το πράττουμε και το πράττουμε με επιτυχία. Είναι μια μέρα χαράς. Γιορτάζουμε άλλο ένα πρωτάθλημα. Γιορτάζουμε μια χρονιά που έχουμε σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ.

Από τώρα προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά. Πριν από αυτό όμως θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά με σοβαρότητα γιατί έχουμε άλλους δύο αγώνες. Τον ημιτελικό Κυπέλλου και τον τελικό. Πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Πρέπει με όλες τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε και το Κύπελλο.

Και κάτι τελευταίο. Όπως σας είπα, σήμερα είναι μια μέρα χαράς. Θέλω να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό. Επίσης θέλω να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά. Ίσως να πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ νωρίτερα και να οργανωθούμε πολύ νωρίτερα και να αρχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε το ίδιο δυνατοί και του χρόνου και στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θέλω για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω όλους για τις προσπάθειές σας και για την ικανότητα που έχετε να κερδίζετε και να μας γεμίζετε χαρά. Και όπως έχω πει επανειλημμένες φορές, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς μας, σας εύχομαι όλα τα καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ