ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Παραμένω εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας"

Μαρινάκης: "Παραμένω εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας"
INTIME SPORTS

Μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης (18/6), ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δήλωση του τόνισε πως παραμένει πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του Ολυμπιακού, προαναγγέλλοντας αποφάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας από την Δευτέρα (22/6).

Τις εξελίξεις της Πέμπτης (18/6), αναφορικά με τους περιοριστικούς όρους που έθεσε ο ανακριτής στον Βαγγέλη Μαρινάκη , ακολούθησε πολύωρη σύσκεψη στην ομάδα του μεγάλου Λιμανιού, με αντικείμενο συζήτησης φυσικά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τα νέα δεδομένα από εδώ και στο εξής.

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας ήρθε η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών διαβεβαίωσε τον κόσμο της ομάδας ότι παραμένει πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε εξελίξεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό μετά το ΔΣ της Δευτέρας (22/6).

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

" Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας.

Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League".

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει πρόεδρος του Ολυμπιακού, όχι μόνο ουσιαστικά αλλά και τυπικά, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας, η απαγόρευση της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο αφορά την συμμετοχή του ή εκπροσώπηση του Ολυμπιακού σε θεσμικούς φορείς και όχι την ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ