ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Οι μεγαλύτερες ομάδες μπορούν να αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων"

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε με δηλώσεις του στο "Eco Foot" ότι οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν τη δύναμη μέσω συγκεκριμένων δράσεων να αλλάξουν τη ζωή των απλών ανθρώπων.

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει, μαζί με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και το Κολλέγιο Σίμονς το Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό Συνέδριο “Reinforcing, Crossing, and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World" ή αλλιώς "Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης".

Η οργάνωση του συνεδρίου φιλοξενείται ως ξεχωριστή ανάρτηση στην "Eco Foot" (γαλλική ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με θέματα επικαιρότητας γύρω από την εταιρική κοινωνική ευθύνη).

"Στη διάρκεια του συνεδρίου, οι ομιλητές θα προσπαθήσουν να υποδείξουν τις νέες ευθύνες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Στόχος είναι η δημιουργία ημερίδας, αφιερωμένης προς την κατεύθυνση επίτευξης αυτού του στόχου", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο "Eco Foot".

Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν τη δύναμη μέσω συγκεκριμένων δράσεων να αλλάξουν τη ζωή των απλών ανθρώπων.

"Οι πιο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανάμεσα στους πιο ισχυρούς και με μεγαλύτερη επιρροή θεσμούς της κοινωνίας. Είναι σημαντικό να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους προωθώντας συγκεκριμένες δράσεις που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη καθημερινή ζωή των απλών ανθρώπων".

Από το πρωί της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός έχει προετοιμάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Οι καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μερικά από τα σπουδαιότερα μνημεία της Αθήνας και του Πειραιά και να δουν από κοντά την πλούσια κουλτούρα του ελληνικού πολιτισμού! Αργότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης και να ζήσουν τη μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας, όπως εκείνη αποτυπώνεται στα ευρήματα τα οποία φιλοξενούνται εκεί!

Το τέλος της περιήγησης στο Μουσείο της Ακρόπολης, θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου. Θα ακολουθήσουν ομιλίες, καλωσορίσματα, με πρώτο ομιλητή τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και στη συνέχεια θα διαβαστεί αναλυτικά η "Αρχή της Αθήνας, για το Δικαίωμα της Συμμετοχής στον Αθλητισμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ