ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Υπέγραψε ο Πουλίδο"

Μαρινάκης: "Υπέγραψε ο Πουλίδο"
INTIME SPORTS

Η είδηση της απόκτησης του Άλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό αποκαλύφθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη: αυτά του Βαγγέλη Μαρινάκη! Τι είπε για τις άλλες μεταγραφές αλλά και τα επεισόδια στην Τούμπα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε την Πέμπτη (15/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" αναφορικά με την υποψηφιότητά τους στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη και στο πλαίσιο της συνέντευξής του αποκάλυψε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι προκειμένου να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του θα χρειαστεί πρώτα να ρυθμιστούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε δύο νεαρούς Έλληνες διεθνείς ενώ βρίσκεται και σε επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν "γκελ" στον κόσμο.

Σε ερώτηση δε για το αν για το αν αναφέρεται στους Φορτούνη και Καθάριο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε "Κοντά είσαστε" και προσέθεσε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για ενώ για την περίπτωση του Ντιόπ της Λεβάντε άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Κληθείς να σχολιάσει τα επεισόδια της Τούμπας, τα χαρακτήρισε κτηνωδία ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος είχε κάνει λάθος στο παρελθόν με δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης":

"Εγώ είχα κάνει λάθος και το παραδέχτηκα. Το θέμα είναι να βλέπεις τα λάθη και να τα διορθώνεις. Στην Τούμπα δεν καταδίκασε κανένας τα όσα έγιναν. Πρέπει να παρθούν μέτρα".

Τέλος, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών δήλωσε πως επιθυμεί δυνατούς τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα για το καλό του πρωταθλήματος αλλά και για να γίνουν οι "ερυθρόλευκοι" καλύτεροι στην Ευρώπη.

"Εγώ θέλω την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς για τον απλούστατο λόγο. Όταν αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και ανταγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός στην Ευρώπη.

Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Τις τελευταίες 30 ημέρες άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές τάξεις, από τον χώρο των τεχνών και των επιστημών, δουλέψαμε σκληρά μέρα νύχτα και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θέλαμε να είναι αρεστό και ελκυστικό για να χαϊδέψουμε τα αυτιά των δημοτών στον Πειραιά. Θέλαμε να είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα το οποίο μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις και να ξεκινήσει το έργο. Αυτό είναι το ζητούμενο, όχι τα λόγια, αλλά τα έργα».

«Ο Τουρισμός μπορεί να αλλάξει την τοπική οικονομία»

«Οι άλλοι δήμοι δεν έχουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, δεν έχουν τη θάλασσα, δεν έχουν τις φυσικές ομορφιές που έχει ο Πειραιάς. Άρα όλα αυτά εμείς πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε για το καλό του δημότη. Για παράδειγμα κάθε χρόνο φτάνουν 2,5 με 3 εκατ. τουρίστες. Λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι φτάνουν στον Πειραιά, μπαίνουν σε ένα λεωφορείο, πάνε στην Αθήνα, στην Ακρόπολη στην Πλάκα και γυρνάνε πίσω, μπαίνουν στο πλοίο και αναχωρούν.

Αυτό το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει είναι το αυτονόητο. Και πάρα πολύ εύκολο, αρκεί να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, να μπορείς να οργανώσεις και να διευθύνεις- είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι πριν φτάσουν στον Πειραιά πρέπει να ξέρουν τι είναι ο Πειραιάς. Από ένα βιβλίο, ένα ντοκιμαντέρ, μέσα στο πλοίο, καθώς επίσης να τους έχεις ετοιμάσει μια θερμή υποδοχή, να έχεις διαμορφώσει έναν περιβάλλοντα χώρο. Με έρευνες που έχουμε κάνει, αν αυτοί οι άνθρωποι μείνουν δύο ώρες και περπατήσουν στον Πειραιά, μπορούν να αλλάξουν την τοπική οικονομία. Θα δείτε πολύ λιγότερα λουκέτα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Η ανεργία στον Πειραιά είναι το νούμερο ένα πρόβλημα. Αυτή η μιζέρια στα πρόσωπα των νέων, των μεγαλύτερων ανθρώπων που τα παιδιά τους είναι άνεργα. Όλο αυτό το βλέπεις καθημερινά, όπου και να περπατήσεις στον Πειραιά και είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε το πλάνο και είμαστε έτοιμοι να το υλοποιήσουμε».

«Ακόμα και οι Πειραιώτες δεν ξέρουν το Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά»

«Το λυπηρό είναι ότι κάναμε μια έρευνα στους νέους του Πειραιά για το πόσοι ξέρουν το αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά. Που είναι από τα ωραιότερα μουσεία. Δεν είναι δυνατόν οι Πειραιώτες να μην ξέρουν το αρχαιολογικό πλούτο του Πειραιά. Για εμένα αυτό είναι κατάντια. Πρέπει να τα προβάλλουμε. Το έχουμε και δεν κάνουμε τίποτα».

«Ο Πύργος του Πειραιά πρέπει να κατεδαφιστεί»

«Εμείς έχουμε έτοιμο πλάνο. Ο Πύργος του Πειραιά, αυτό το στοιχειωμένο κτίριο, πρέπει να κατεδαφιστεί γιατί σημειολογικά πρέπει να δείξουμε ότι προχωράμε. Να φτιάξεις ένα μικρότερο κτίριο με πολύ λιγότερα χρήματα, σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες. Δεν μπορείς να μπαίνεις στον Πειραιά και να βλέπεις κτίρια λες και μπαίνεις σε μια βομβαρδισμένη πόλη. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Να αλλάξουμε την εικόνα του Πειραιά».

«Το μουσικό σχολείο δεν θα κλείσει»

«Το μουσικό σχολείο δεν θα κλείσει, το χρειάζεται ο Πειραιάς, είναι καλό για την παράδοση της πόλης, έχουμε δεσμευτεί δεν πρόκειται να κλείσει».

«Θα κοντραριστούμε για να μην πωληθεί το λιμάνι»

«Θα κοντραριστούμε για να μην πωληθεί το λιμάνι, είμαστε συνηθισμένοι στις κόντρες. Δεν είναι δυνατόν το 97% των λιμανιών στην Ευρώπη να ανήκουν στους Δήμους και τα Επιμελητήρια, να έχουν οι Δήμοι ενεργό συμμετοχή και να μην συμβαίνει αυτό στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Εμείς θέλουμε ο Δήμος να έχει ενεργή συμμετοχή στο λιμάνι και να αποφασίζει, να υπάρξει ένα πλάνο ανάπτυξης για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Αυτές οι δικαιολογίες περί ΤΑΙΠΕΔ, Τρόικα και ότι έχει ήδη αποφασιστεί να πουληθεί δεν τις ακούμε. Εμείς λέμε ότι το λιμάνι θα παραμείνει στο δημόσιο, πρέπει να αξιοποιηθεί από πολλούς ιδιώτες και όχι από έναν».

«Για εμάς ο Πειραιάς είναι το κέντρο και όλες οι γειτονιές»

«Ξεκινήσαμε την καμπάνια μας από τα Καμίνια. Για εμάς ο Πειραιάς είναι ένας, δεν είναι μόνο το κέντρο. Είναι όλες οι γειτονιές του Πειραιά και αν δείτε το πρόγραμμά μας υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης σε κάθε γειτονιά, είτε αυτό λέγεται Αθλητισμός, είτε αφορά σε πολιτιστικά προγράμματα, αναπλάσεις πρασίνου, καθαριότητα, νέες θέσεις εργασίας. Σε όλες τις γειτονιές. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σπίτι σου να είναι καθαρό το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια, να μην μπορείς να μπεις μέσα. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε κάθε γειτονιά, είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό».

«Οι μονοδρομήσεις όπως έγιναν είναι ένα κακόγουστο προεκλογικό τρικ»

«Οι μονοδρομήσεις είναι ένα κακόγουστο προεκλογικό τρικ. Βιάστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος χωρίς να έχει μια σωστή μελέτη, να μονοδρομήσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αν μιλήσετε με δημότες και καταστηματάρχες θα ακούσετε φριχτά παράπονα. Γιατί έγιναν οι μονοδρομήσεις χωρίς σχεδιασμό. Όλη η κίνηση μεταφέρεται στο λιμάνι. Εμείς θα το μελετήσουμε και θα κάνουμε πολλές διορθωτικές αλλαγές».

«Υπάρχουν λύσεις για το πρόβλημα του πάρκινγκ»

«Το θέμα του πάρκινγκ είναι κάτι το οποίο μας έχει απασχολήσει, όπως επίσης μας έχουν απασχολήσει ορισμένες πεζοδρομήσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν στον Πειραιά. Έχουμε διάφορους χώρους οι οποίοι δεν έχουν αξιοποιηθεί και με ένα πολύ χαμηλό κόστος, με ένα υπαίθριο πάρκινγκ νομίζω ότι θα δοθούν λύσεις σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα».

«Το μήνυμα όταν κατεβαίνεις σαν απλός στρατιώτης είναι ότι βάζουμε το εγώ κάτω από το εμείς αν θέλουμε να πετύχουμε»

«Ξέρετε πόσες προτάσεις έχει δεχτεί μέχρι σήμερα η κα Ειρήνη Νταϊφά για να συμμετέχει στον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου ή ο Πέτρος Κόκκαλης, ή εγώ σε αυτούς τους συνδυασμούς; Δηλαδή αυτοί οι κύριοι που μας κατηγορούν σήμερα, αν κατεβαίναμε εμείς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί τους θα έλεγαν όχι; Υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε δουλέψει χρόνια, τον ξέρουμε τον έχουμε δοκιμάσει, είναι ένα τίμιο παιδί, τεχνοκράτης, πού εργατικός, δοκιμασμένος στα δύσκολα, επιτυχημένος και έχει όλο το χρόνο και τη διάθεση να αφιερωθεί στο δήμο Πειραιά.

Επειδή εμείς σαν στρατιώτες είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια του μας κατηγορούν. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει καμία λογική. Επίσης είναι και το μήνυμα που στέλνεις όταν κατεβαίνεις σαν απλός στρατιώτης ότι βάζουμε το εγώ κάτω από το εμείς αν θέλουμε να πετύχουμε».

«Αγαπώ τον Πειραιά και θέλω να προσφέρω»

«Έχουμε φτάσει στο σημείο οι παραγωγικές τάξεις να απολογούμαστε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακόμα και στην πολιτική ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πετύχει γιατί να μην ασχοληθεί. Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει και όνομα και επίθετο, δεν με λένε ούτε Μπερλουσκόνι, ούτε τίποτα τέτοιο.

Είμαι ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης από τον Πειραιά, που έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει, έχω περπατήσει έχω δουλέψει πολύ σκληρά, αγαπάω πολύ τον Πειραιά και θέλω να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, να προσφέρω. Δεν έχει κάτι να μου δώσει ο Δήμος του Πειραιά, ούτε θα μου ναυλώσει κανένα βαπόρι σε ψηλότερο νούμερο, ούτε θα μου επισκευάσει κάποιο βαπόρι στον Πειραιά χαμηλότερα, ούτε θα δώσει ένα πρωτάθλημα στην αγαπημένη μας ομάδα».

«Το μόνο που δεν μπορούν να πουν για τον Μαρινάκη είναι ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά»

«Το μόνο που δεν μπορούν να πουν για τον Μαρινάκη είναι ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αλλά σας λέω ότι η εταιρία μου που βρίσκεται στο αμερικανικό χρηματιστήριο στον Nasdaq λειτουργεί με corporate κριτήρια, δηλαδή υπάρχει έλεγχος. O καθένας ξέρει τι να κάνει, πότε να το κάνει και ελέγχεται από ουδέτερες αρχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο πως διοικείς μια επιχείρηση.

Δεν είναι μια επιχείρηση στην οποία αποφασίζει ο Μαρινάκης για όλα. Υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχουν συμβούλια, βγαίνουν αποφάσεις, όλα αυτά ελέγχονται με πολύ σκληρά κριτήρια. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτά όλα είναι πολύ σημαντικά για τον Δήμο και για το αύριο του Πειραιά».

«Ο κ. Δρίτσας πολύ φοβάμαι ότι τραβάει λάθος διαχωριστικές γραμμές»

«Ο κ. Δρίτσας πολύ φοβάμαι ότι τραβάει λάθος διαχωριστικές γραμμές. Του προτείνουμε να συντονίσει το βήμα του και τη σκέψη του με τον Πειραιά και τα προβλήματά του. Οι καταγγελίες του κ. Δρίτσα έχουν τόση δόση αλήθειας όση και το ότι ο Μίκης Θεοδωράκης τον στηρίζει. Ο κ. Δρίτσας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και να αποδεχτεί το ψέμα του. Εμείς αύριο στον Δήμο Πειραιά τον θέλουμε δίπλα μας για το καλό του Πειραιά και όχι απέναντί μας. Όσον αφορά την εκδήλωση, το ζητούμενο είναι ότι 7.000 παιδιά πάτησαν το γρασίδι στο Καραϊσκάκη.

Ως Ολυμπιακός είμαστε χορηγοί της Ολυμπιακής Επιτροπής και έχουμε βοηθήσει στο λειτούργημα που επιτελεί προκειμένου όλα αυτά τα παιδάκια να μάθουν τα Ολυμπιακά αθλήματα, να μάθουν να αγαπούν τον αθλητισμό. Ζήτησαν στο Καραϊσκάκη λόγω της ηλιοφάνειας ορισμένα καπέλα. Μοιράστηκαν για το λόγο αυτό 200-300 καπέλα, τα οποία ούτε καν είχαν το λογότυπο του συνδυασμού. Έγραφε με διαφορετικά γράμματα το Πειραιάς Νικητής. Δεν υπήρχαν ούτε γονείς, ήταν μόνο οι δάσκαλοί τους.

Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ούτε από την επιτροπή, η οποία το μόνο που έκανε ήταν αν μοιράσει το υλικό της Ολυμπιακής Ακαδημίας και τίποτε άλλο. Όλα αυτά είναι πυροτεχνήματα της τελευταίας στιγμής. Το ζητούμενο είναι τα μεγάλα προβλήματα και οι λύσεις και τα έργα, καθώς επίσης και να αγαπήσουν τα παιδιά μας τον αθλητισμό, να τα αγκαλιάσουμε, να φτιάξουμε τις υποδομές για να μπορούν να αγωνίζονται σωστά και να μάθουν την ευγενή άμιλλα από πολύ μικρή ηλικία».

«Δυστυχώς γι’ αυτό που έγινε πριν από έναν μήνα στην Τούμπα, σε αυτή η κτηνωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν είδα ούτε να την καταδικάζουν, ούτε να παίρνουν μέτρα».

«Για την φράση «διδάξαμε ήθος», είχαμε πάρα πολύ ένταση μετά το παιχνίδι, ήταν ένα λάθος το οποίο το παραδέχτηκα την επόμενη ημέρα και το καταδίκασα. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Και αυτό είναι το βασικό, να διορθώνεις και να καταδικάζεις λάθη. Στην Τούμπα, σε αυτή τη κτηνωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγινε πριν από έναν μήνα, δεν είδα ούτε να το καταδικάζουν, ούτε να παίρνουν μέτρα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ότι πρέπει να παρθούν μέτρα.

Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθούν λύσεις από μέσα. Δηλαδή, αν δείτε τι έγινε στην Τούμπα, τι έγινε στην Λεωφόρο, ότι πολλά μπορούσαν να κάνουν οι Πρόεδροι και οι ιδιοκτήτες των ομάδων αυτών. Δυστυχώς δεν το έχουν πράξει. Όταν αποφασίσουν να το πράξουν και δούμε τα πρώτα δείγματα, τότε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να βρούμε ακόμα περισσότερες λύσεις. Είναι και άλλα πολλά, είναι το γήπεδο, είναι και πως συμπεριφέρεσαι στους οπαδούς, στους οργανωμένους, τι τους λες, πόσο συχνά τους βλέπεις, γιατί τους βλέπεις, ξέρετε όλα αυτά θέλουν δουλειά. Δεν είναι κάτι το οποίο ξαφνικά το βλέπεις και το αντιμετωπίζεις».

«Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επίσης στον Ολυμπιακό έρχονται σύντομα δύο ελληνόπουλα»

«Η πολιτική δεν αλλάζει. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι το εξής: ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επίσης στον Ολυμπιακό έρχονται σύντομα δύο Ελληνόπουλα (σ.σ σε ερώτηση για το εάν αναφέρεται στους Φορτούνη και Κονέ απάντησε «κοντά είστε»). Είναι δύο πολύ ταλαντούχοι νέοι τους οποίους τους θέλουμε κοντά μας. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νέα.

Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και περιμένουμε ορισμένα γραφειοκρατικά από το Μεξικό. Πιστεύουμε ότι από τις πληροφορίες που έχουμε από τους δικηγόρους μας ότι είναι θέμα χρόνου.

Τον Ντιοπ τον παρακολουθούμε δύο χρόνια, έχουμε ήδη κάνει προσφορά και αναμένουμε. Είναι ένας παίκτης ο οποίος μας αρέσει αλλά θα πρέπει και αυτός να δεχτεί τους όρους μας. Ο Σαβιόλα μένει. Υπάρχουν 3-4 πάρα πολύ καλοί παίκτες. Σε ό,τι αφορά το «όνομα», υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες που τους γνωρίζουν οι ειδικοί του ποδοσφαίρου και τους παρακολουθούν.

Υπάρχουν και οι άλλοι που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και βέβαια αυτοί μπορεί να είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία. Εγώ δεν θέλω να μπω σε ονόματα αυτή τη στιγμή, γιατί είναι λεπτές οι ισορροπίες. Σας λέω όμως ότι οι τρεις παίκτες τους οποίους αυτή της στιγμή που μιλάμε διεκδικεί ο Ολυμπιακός, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και μακάρι μετά τον τελικό του Champions League να έχουμε εξελίξεις».

«Να έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα δύο ξένοι αρχιδιαιτητές»

«Για την διαιτησία είχα κάνει και μια πρόταση στην Σούπερ Λίγκα και είχα προτείνει να έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα δύο ξένοι αρχιδιαιτητές, οι οποίοι να έχουν την εμπειρία και ένα καλό όνομα οι οποίοι και θα ορίζουν και θα είναι παρατηρητές της ελληνικής διαιτησίας. Εμείς αυτό θέλουμε, η ελληνική διαιτησία να πάει πιο ψηλά και να βλέπουμε λιγότερα διαιτητικά λάθη μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει είναι να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδό τους οι διαιτητές».

«Θέλουμε να βλέπουμε συναρπαστικό πρωτάθλημα, γεμάτα τα γήπεδά μας»

«Στο ψηφοδέλτιό μας υπάρχουν πέντε Παναθηναϊκοί, τέσσερεις Αεκτζήδες και πολλοί Εθνικοί και δεν κάνουμε διακρίσεις. Εγώ την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό τους θέλω πολύ δυνατούς, για τον απλούστατο λόγο ότι αν αυτές οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο και στην Ευρώπη. Θέλουμε να βλέπουμε συναρπαστικό πρωτάθλημα, γεμάτα τα γήπεδά μας».

«Κοινωνικές πρωτοβουλίες στα εισιτήρια»

«Στον Ολυμπιακό και πέρυσι και πρόπερσι έχουμε ξεκινήσει μια κοινωνική προσφορά σε δύο θύρες για πολύτεκνους και για πολίτες με χαμηλό εισόδημα, ανέργους. Στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πάρουμε και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ