ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Είστε παλικάρια"

Μαρινάκης: "Είστε παλικάρια"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του μετά το ματς της Τούμπας. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους και την ατμόσφαιρα.

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ντέρμπι της Τούμπας και τη λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του και είπε πως ήταν θέμα τύχης που δεν πήραν το τρίποντο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της ατμόσφαιρας και την διαφορά σε σχέση με το περσινό ματς Κυπέλλου.

"Είστε παλικάρια. Θέλαμε όλοι τη νίκη σήμερα, καθώς είναι μία ημέρα ιερή για τον σύλλογό μας. Ωστόσο, κάνατε αυτό που σας ζητήσαμε. Παίξατε με καρδιά, με ψυχή και μόνο από ατυχία δεν νικήσατε.

Είδατε πως και εγώ από την πλευρά μου ήμουν εδώ, δίπλα σας και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μην επαναληφθούν αυτά που έγιναν πέρυσι, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με εξαίρεση το συμβάν με τον Ντομίνγκες.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Στέφανος Λεμονίδης

Συνεχίζουμε, ως μια γροθιά, γιατί έρχεται δύσκολος μήνας! Θέλουμε να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις, να παραμείνετε ενωμένοι, όπως είστε, μια οικογένεια! Και να προχωρήσουμε δυνατά, με νίκες, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Ζήτω ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ