ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Απόλυτη δικαίωση, απόλυτη ευχαρίστηση"

Μαρινάκης: "Απόλυτη δικαίωση, απόλυτη ευχαρίστηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για συναίσθημα δικαίωσης και ευχαρίστησης έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το 3-0 της ομάδας του σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ευτυχισμένο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από την επικράτηση (3-0) της ομάδας του σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Έκανε λόγο για συναίσθημα δικαίωσης και ευχαρίστησης.

Αρχικά είπε: "Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Ακόμα στην αρχή είμαστε. Αυτό έχει σημασία για τα εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα.

Σήμερα νιώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Το συναίσθημα της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα. και το συναίσθημα της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, πολύ ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, χωρίς ο Ολυμπιακός να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Χαρήκαμε ιδιαίτερα, σας εύχομαι ό,τι καλύτεροι, να είστε όλοι γεροί".

-Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός:

"Να τα κρίνετε εσείς, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε το λόγο για τη διαιτησία. Εγώ μιλάω για τα εκατομμύρια του κόσμου μας. Και μιλάω για το πόσο ωραία αισθανθήκαμε".

-Για το αν υπάρχει διάθεση να καθίσουν οι "μεγάλοι" στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

"Η διάθεση που υπάρχει είναι χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε τόσα χρόνιαμ να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό
Στραματσόνι: "Μας σκότωσαν τα δυο γκολ από στημένα"
Μπέντο: "Ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο"
Το Photostory του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Το μόνο λάθος του Σιδηρόπουλου ήταν το πέναλτι"

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ