ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρίν: "Υπογράφω για τρία χρόνια"

Μαρίν: "Υπογράφω για τρία χρόνια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Γερμανίας, ο Μάρκο Μαρίν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Η πτήση του Μάρκο Μαρίν από την Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 00:55 τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/8), με τον 27χρονο Γερμανό διεθνή να περνά από ιατρικές εξετάσεις και ισοκινητικά τεστ το πρωί (10:00), τη στιγμή που η ανακοίνωση της απόκτησης του αναμένεται εντός της ημέρας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα " sport1.de", ο Μαρίν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, με σπουδαία παράδοση και που θα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι επίσης ωραίο που η συμφωνία είναι για τρία χρόνια και δεν θα υπάρξουν άλλοι δανεισμοί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του παίκτη από την Τσέλσι. Η συνεργασία του Μάρκο Μαρίν με τους Λονδρέζους εξέπνεε τον Ιούνιο του 2017.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι διαιτητές που σφυρίζουν τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων
Στέλνουν Καρσελά-Γκονσάλες στον Ολυμπιακό οι Πορτογάλοι
Στην Αθήνα ο Μαρίν
Πλησιάζει ο Ιλόρι, απομακρύνεται ο Νιλμάρ!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ