ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρίν: "Ως Ολυμπιακός θέλουμε και τα τρία ματς με την ΑΕΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε για τα επικείμενα ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για το γκολ με τη Λαμία, την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς και τον Όσκαρ Γκαρθία

Στην εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη και στα τρία ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ απάντησε για το γκολ του με τη Λαμία και την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς. Τι είπε για τον προπονητή του, Όσκαρ Γκαρθία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους προσεχείς αγώνες του Ολυμπιακού: "Είναι σημαντικό για εμάς που καταφέραμε να κοιτάξουμε αγώνα με αγώνα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είχαμε χάσει έδαφος, αλλά σιγά-σιγά καταφέραμε να είμαστε εκεί που μας αξίζει. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε πρώτοι ως το τέλος, από εμάς θα εξαρτηθεί. Είναι δύσκολο για τις άλλες ομάδες να σε βλέπουν από πάνω κάθε αγωνιστική".

Για το γκολ με τη Λαμία: "Κάθε παίκτης χαίρεται να σκοράρει. Η αλήθεια είναι πως έχω πετύχει γκολ που βοήθησαν την ομάδα και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Ετσι θέλω και να συνεχίσω, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι ωραίο το συναίσθημα να σκοράρεις".

Για τα τρία ματς με την ΑΕΚ: "Ως Ολυμπιακός θες να τα πάρεις όλα. Και τα τρία. Εμείς θα κοιτάξουμε και το Κύπελλο, είναι κάτι που θέλουμε μαζί με το πρωτάθλημα φυσικά. Όταν αρχίζει η χρονιά, στόχος είναι το νταμπλ. Σημασία έχει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον αγώνα πρωταθλήματος και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κρίνεται σε δύο αγώνες πάντως. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά τα ματς, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ξέρουμε πώς τα περιμένει".

Για την άφιξη του Μιραλάς: "Κάθε παίκτες θέλει να συνεργάζεται με καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως όλα τα παιδιά θα μας βοηθήσουν, θα δώσουν λύσεις. Ο Κέβιν γνωρίζει την ομάδα, ο κόσμος τον αγαπάει, πιστεύω πως μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε ωραία πράγματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: "Είναι ένας προπονητής που μας ζητά να παίξουμε ψηλά και να κρατάμε την μπάλα. Η πίεση ψηλά απέδωσε στο πρώτο του ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, πήραμε ένα γκολ από αυτή. Θα δουλέψουμε, πολύ και στη συνέχεια, όσο περνάει ο χρόνος νομίζω πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ