ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Πιο εύκολο να παίζω με τον Φορτούνη"

Μάριν: "Πιο εύκολο να παίζω με τον Φορτούνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν μίλησε στην κάμερα της NOVA για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη.

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Μάρκο Μάριν ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως υπάρχει πίεση σε κάθε παιχνίδι των "ερυθρολεύκων", αναφέρθηκε στην ποιότητα των παικτών της Ένωσης, ενώ υποστήριξε πως η συνύπαρξη με τον Κώστα Φορτούνη τον βοηθάει αγωνιστικά, καθώς είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη NOVA:

"Νομίζω πως στον Ολυμπιακό έχουμε πάντα πίεση. Φυσικά, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Δε νομίζω πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από όση έχουμε συνήθως. Γιατί χρειαζόμαστε αυτούς τους τρεις πόντους, όπως κάθε εβδομάδα".

Για την ΑΕΚ: "Έχουν πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως δε θα έχουν τον Ούγκο στην επίθεση. Βλέποντας τα τελευταία τους παιχνίδια διαπιστώσαμε πως ήταν δύσκολα και για εκείνους να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν γκολ. Τώρα είναι ντέρμπι. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή. Και να μην δεχθούμε γρήγορα γκολ, όπως συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια. Να μη δεχθούμε γκολ και αν είναι δυνατό να σκοράρουμε γρήγορα. Αυτό θα κάνει το έργο μας ευκολότερο. Αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Όσο για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη (συνυπήρξαν στην ενδεκάδα για πρώτη φορά στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ), τόνισε: "Ναι, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι έτσι πιο εύκολο για εμένα να παίζω μαζί του. Γιατί παίζει καλά, βγάζει καλές πάσες. Για εμένα είναι καλό να έχω κάποιον όταν παίζω αριστερά και συγκλίνω. Αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος να παίζω επίσης μαζί τους. Όταν βρίσκομαι στον άξονα και είναι στα αριστερά, ή εγώ αριστερά και εκείνος στον άξονα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάριν: "'Ολοι στο ναό με την ΑΕΚ"
Η αποστολή του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ