ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Περήφανος για την ομάδα μου, χαρούμενος για την απόδοσή μου"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ  ΜΑΡΙΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΡΙΝ ICON

Ο ΜVP του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πλατανιά, Μάρκο Μάριν, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την αντίδραση της ομάδας του στο β' μέρος και την ικανοποιησή του για την δική του εικόνα. Τι ανέφερε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Μάρκο Μάριν ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 2-1 με αντίπαλο τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 26η αγωνιστική της Super League, σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης και έχοντας στο β' μέρος εξαιρετική απόδοση. Ο Γερμανός έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τους Χανιώτες στο Φάληρο, όπου εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχτηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την ικανοποιησή του για την δική του εμφάνιση. Δηλώσεις έκανε και ο Πορτογάλος ακραίος μπακ των Πειραιωτών, Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Μάρκο Μάριν:

-Για την επανεμφάνισή του και τη νίκη της ομάδας του: " Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας σήμερα. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη, ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να τελειώνουμε με το θέμα του πρωταθλήματος όσο πιο γρήγορα γίνεται πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του Κυπέλλου για να μπορούμε να συγκεντρωθούμε μετά εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από καιρό με μία καλή απόδοση".

-Για το τι είχε φταίξει και δεν είχε ρυθμό: " Είναι δύσκολο να είσαι έξω από την ομάδα, να μην παίζεις, όμως, πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για τέτοιου είδους παιχνίδια. Ήξερα πάντα πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και προετοιμαζόμουν όσο καλύτερα μπορούσα. Είχα δείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια πως μπορώ να βοηθήσω, όμως σήμερα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που μπόρεσε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι από 0-1 σε 2-1. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ανυπομονώ να τελειώνουμε με το θέμα του πρωταθλήματος τις δύο επόμενες αγωνιστικές πριν ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου".

-Εάν άλλαξε κάτι στην ψυχολογία της ομάδας στο ημίχρονο: " Πιστεύω πως εάν εξαιρέσεις τα πρώτα πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, δεν ήμασταν κακοί. Δείξαμε πως είχαμε πρόθεση να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να έχουμε την κατοχή, δεν είχαμε η αλήθεια είναι καλές τοποθετήσεις για το γκολ, όμως δείξαμε πως προσπαθούσαμε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν πάρα πολύ θυμωμένοι με το αποτέλεσμα και με τον εαυτό μας και γι’ αυτό μιλήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να ξανά μπούμε μέσα δείχνοντας διάθεση για μία αντίδραση. Έπρεπε να αντιδράσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα που υπήρχε εκείνη τη στιγμή και αυτό κάναμε. Μπήκαμε μέσα και δείξαμε στον αντίπαλό μας ότι βρισκόμαστε στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, εμείς είμαστε εδώ το αφεντικό και εμείς θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας μας και για το αποτέλεσμα".

-Για το ματς με την Κέρκυρα: " Δεν θα είναι εύκολο γιατί πιστεύω ότι θα παίξουν ένα αμυντικό παιχνίδι και θα είναι δύσκολο για εμάς να το διασπάσουμε, όμως θα πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε λοιπόν εκεί και θα κάνουμε ξεκάθαρο στον αντίπαλό μας ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε και ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε πως αυτό πρέπει να γίνει".

Ντιόγκο Φιγκέιρας:

-Για τα στοιχεία που έβγαλε ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο: " Το πιο σημαντικό που είχαμε σήμερα, ήταν η δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες και η προετοιμασία του παιχνιδιού αυτό το σαββατοκύριακο. Δείξαμε λοιπόν τι έχουμε κάνει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

-Για το τι έχει αλλάξει με την παρουσία του Τάκη Λεμονή στην ομάδα: " Κάθε φορά που αλλάζει ένας προπονητής, φέρνει τις δικές του ιδέες μέσα στην ομάδα, αλλάζει τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εκείνος θέλει και αυτό βοήθησε αυτή τη φορά την ομάδα μας. Γιατί έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να μπορέσουμε να δείξουμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

-Εάν αισθάνεται ότι ο Ολυμπιακός θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα επόμενα ματς: " Όλοι γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια που απομένουν είναι «τελικοί», είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο. Είναι «τελικοί» λοιπόν τα παιχνίδια αυτά για εμάς. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε".

-Για τον κόσμο που βοήθησε για να έρθει αυτή η νίκη: " Πάντα μας βοηθάνε οι φίλαθλοί μας, είναι ο δωδέκατος παίκτης για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σήμερα και είναι η έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε και πάντα την έχουμε απ’ αυτούς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ