ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρίν: "Καλύτερα στον πάγκο από την εξέδρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Μπεσίκτας και το ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, μίλησε ο Μάρκο Μαρίν παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Ο Γερμανός μέσος τόνισε μεταξύ άλλων πως ακόμη χρειάζεται παιχνίδια για να επανέλθει στο 100%, ενώ στάθηκε στην αναγκαιότητα της επιστροφής του Ολυμπιακού στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (12/3, 17:15) με τον Ατρόμητο.

"Κόντρα στην Μπεσίκτας ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους μας, ούτε αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ, σταθήκαμε άτυχοι σε εκείνη τη φάση και στη συνέχεια η Μπεσίκτας μας πίεσε. Μέχρι τη λήξη του αγώνα παίξαμε ουσιαστικά μόνο άμυνα.

Μπορούσες να αισθανθείς τη διαφορά στη συμπεριφορά των φιλάθλων μας πριν την έναρξη του ματς με την Μπεσίκτας αλλά και στα πέντε πρώτα λεπτά του, ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα που μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοί μας ήταν πολύ θερμοί, μας στήριξαν και δημιούργησαν μια πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα", τόνισε ο Γερμανός μέσος, που ρωτήθηκε για την επιστροφή του στη δράση:

"Προσωπικά, για να φτάσω στο 100% χρειάζομαι παιχνίδια μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας. Ήταν δύσκολο όταν μπήκα με την Μπεσίκτας για τα τελευταία 15-20 λεπτά, γιατί έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και είχαμε περιοριστεί στην άμυνα. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος προκειμένου να είμαι απόλυτα έτοιμος, νιώθω ωραία που επέστρεψα σε αγωνιστική δράση και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί.

Είναι σίγουρα καλύτερο να βρίσκεσαι στον πάγκο από ότι στην εξέδρα, όλοι οι παίκτες είμαστε μαζί, ενωμένοι και περιμένουμε την ευκαιρία μας. Ελπίζω να πάρω λεπτά συμμετοχής, να παίξω με τον Ατρόμητο την Κυριακή και να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εμένα από εδώ και πέρα. Τα ματς με τον Ατρόμητο είναι πάντα δύσκολα, θυμάμαι αυτό του πρώτου γύρου αλλά και τις δύο αναμετρήσεις Κυπέλλου, μας δυσκολεύει αυτή η ομάδα.

Έχουν αλλάξει προπονητή και πάνε πολύ καλά, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα όπως προχθές με την Μπεσίκτας, να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για το κλίμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα, ο Μαρίν υποστήριξε τα εξής:

"Στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά όχι τέλεια όπως είναι φυσιολογικό, αφού μας λείπουν οι νίκες. Είμαστε κάπως στεναχωρημένοι που δεν παίρνουμε τις νίκες, αλλά υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στο ρόστερ μας.

Πιστεύω ότι μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα και πλέον είμαστε έτοιμοι, όλοι μαζί, να δείξουμε τα θετικά μας την Κυριακή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από τρεις ήττες για το πρωτάθλημα.

Σχετικά με τα 92α γενέθλια του Ολυμπιακού, είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος του και ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τη φανέλα του".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ