ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Εκπληκτική δουλειά ο Χάσι, του αφιερώνω το γκολ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Μάριν αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Μπέσνικ Χάσι, καθώς θεωρεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού βοήθησε τα μέγιστα για την είσοδο των "ερυθρόλευκων" στο Champions League.

Το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό και απλοποίησε την πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στους ομίλους του Champions League. Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος αμέσως μετά το γκολ έτρεξε προς τον Μπέσνικ Χάσι και μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του σημείωσε ότι ήθελε να του αφιερώσει το γκολ γιατί έχει κάνει εκπληκτική δουλειά.

Χαρακτηριστικά είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Το Champions League ήταν ο στόχος από πέρυσι. Να πολεμήσουμε για να γίνουμε πρωταθλητές και να επιστρέψουμε στους ομίλους μετά από τέσσερα δύσκολα παιχνίδια". Είπε μεταξύ άλλων ο σκόρερ του Ολυμπιακού...

Για το πού κρίθηκε η πρόκριση:
"Στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Και στο προηγούμενο παίξαμε καλά, μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος. Σήμερα μπήκαμε πάλι δυνατά, βάλαμε ένα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλο τέρμα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς και οι αντίπαλοι μας είχαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για τον πανηγυρισμό στην αγκαλιά του Χάσι και αν του αφιέρωσε το γκολ:
"Ναι, για να είμαι ειλικρινής, γιατί μέχρι τώρα έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Τον γνωρίζω από την Άντερλεχτ και ήθελα να πανηγυρίσω μαζί του".

Για την κλήρωση και τους αντιπάλους:
"Μια ομάδα από τη Γερμανία θα ήταν καλά να μας τύχει. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Champions League. Όλα τα ματς θα είναι δυνατά και δύσκολα αλλά στο γήπεδο μας μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Να γίνουν ωραία παιχνίδια και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ