ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάριν: "Δεν έχω σχέση με τον Μέσι, αλλά η σύγκριση είναι κοπλιμέντο"

Μάριν: "Δεν έχω σχέση με τον Μέσι, αλλά η σύγκριση είναι κοπλιμέντο"
Μαρίν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γερμανός μέσος του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, υποστήριξε πως δεν τον ενδιαφέρει και πολύ το παρατσούκλι, "Γερμανός Μέσι", ωστόσο η σύγκριση με τον Αργεντίνο αποτελεί τιμητική για τον ίδιο.

Μιλώντας στην αγγλική έκδοση του "Goal", ο Μάρκο Μάριν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία, όπως ο Ολυμπιακός κι αναφέρθηκε στο παρατσούκλι που του έχουν αποδώσει, ο "Γερμανός Μέσι".

"Είναι πολύ ωραία στην Ελλάδα. Αρκεί να δεις τον καιρό στα μέσα του Οκτώβρη σε σχέση με την Αγγλία. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία.

Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει στο Champions League, είναι ένα μεγάλο κλαμπ με εξαιρετική παράδοση. Δεν σκέφτομαι και πολύ γι' αυτό (σ.σ για το παρατσούκλι "Γερμανός Μέσι"). Ο Μέσι είναι Μέσι και είναι σε άλλο εντελώς επίπεδο σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον παίκτη στον κόσμο. Το θεωρώ ως θετικό και κοπλιμέντο να λέμε ότι παίζω όπως ο Μέσι.

Είναι καλό, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει αληθινή σύγκριση ανάμεσα σε εμένα και τον Μέσι. Όπου και να πάω, εάν παίξω κάποια καλά ματς αρχίζει αυτό, ακόμη και μετά το πρώτο μου ματς εδώ ξεκίνησε το "o νέος μας Μέσι".

Δεν θα έλεγα ότι είμαι στο πικ της καριέρας μου γιατί όταν είχα τραυματισμούς με τη Φιορεντίνα και την Άντερλεχτ, ήταν σκληρές στιγμές.

Μετά από αυτό το χρόνο, ήξερα ότι έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο και να δείξω τις ικανότητές μου, οπότε αποφάσισα να πάω στην Τράμπζονσπορ για να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή.

Νομίζω ότι η εθνική Γερμανίας είναι μακριά τώρα. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχουν μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες και δεν το σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω".

Για το δανεισμό του από την Τσέλσι: "Μιλούσα κάθε μήνα μέσω Skype. Μετά από κάθε ματς, μου έστελναν ανάλυσή του. Η Τσέλσι έκανε καλή δουλειά με κάθε δανεικό ποδοσφαιριστή της. Δεν είναι ότι σε στέλνουν δανεικό και σε ξεχνούν.

Αν δείτε με το δανεισμό μου από την Τσέλσι, ήταν αφότου ξεκίνησα καλά την προετοιμασία, μετά είχα ένα μεγάλο τραυματισμό και ήταν δύσκολο να επιστρέψω.

Μετά από ένα χρόνο πήγα στη Σεβίλλη, πήρα το Europa League, έπαιζα συστηματικά, αλλά ήμουν άτυχος και τραυματίστηκε κι έμεινα πάλι καιρό έξω"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ