ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς, ο "νέος Νέστα"

Μανωλάς, ο "νέος Νέστα"

Οι Γερμανοί θεωρούν τον Μανωλά μήλο της έριδος ανάμεσα σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ και εμπλέκουν και Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ.

Γερμανικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Μανωλά, "νέο Νέστα" , τονίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του, αναφέροντας επίσης πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ντόρτμουντ. Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού ενδιαφέρει και τις Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Γερμανικό δημοσίευμα αποθεώνει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως και το 2016. Τον χαρακτηρίζει ως τον νέο Νέστα (ο σπουδαίος Ιταλός στόπερ του παρελθόντος) και επισημαίνει πως η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται "ζεστά" για την μεταγραφή του 23χρονου στόπερ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά και με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν δυναμικό κεντρικό αμυντικό.

Παράλληλα, επισημαίνει πως εκτός από την Μπάγερν Μονάχου, ο ποδοσφαιριστής έχει ελκύσει και το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία αγωνίζεται και ο συμπατριώτης μας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Επίσης, στο κείμενο υπάρχουν τα ονόματα των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, αναφέροντας πως ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των συγκεκριμένων ομάδων, οι οποίες και τον παρακολουθούν. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Έλληνας στόπερ, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει φέτος το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ