ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Το πίστευα από την εποχή που ήμουν ball boy"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για το πρώτο του γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης", τη συνεργασία του με τον Φορτούνη, τη φάση της ανατροπής του και το μέλλον του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Γιώργος Μανθάτης μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Γιώργος Μανθάτης σκόραρε για πρώτη φορά στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίπεδο πρωταθλήματος και "κλείδωσε" την επικράτηση των Πειραιωτών κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο 20χρονος εξτρέμ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Φάληρο:

-Για το γκολ που πέτυχε:

"Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ, μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ειδικά από την περίοδο που ήμουν μικρός ball boy στο Καραϊσκάκη και έμπαινε κάποιο τέρμα, το πανηγύριζα σαν τρελός. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος".

-Πιστεύεις από την εποχή που ήσουν ball boy, θα γινόταν το όνειρο πραγματικότητα και θα σκόραρες και εσύ στο Καραϊσκάκη;

"Ήμουνα πάντα αισιόδοξος και να πω την αλήθεια, το πίστευα από τότε".

-Για την απόδοση των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη:

"Όπως το έχω ξαναπεί, είναι πολύ ωραίο να είμαστε πρωταρχικά στην αποστολή και μετέπειτα στην ενδεκάδα της ομάδας και μας γεμίζει το ίδιο, όποιος ξεκινάει στην αρχική σύνθεση".

-Για το πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες το ματς με τους Ακρίτες:

"Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί προερχόμασταν από δύο ισοπαλίες. Δουλεύουμε όλοι μαζί, η ομάδα και οι συμπαίκτες μου, έξι μήνες τώρα. Οπότε αυτοί οι αυτοματισμοί και όσα δουλεύουμε μέσα στην προπόνηση, βγαίνουν στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πλέον το άγχος, όλα τα παιδιά που προερχόμαστε από την Ακαδημία νοιώθουμε παίκτες της πρώτης ομάδας".

-Για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Ξάνθη:

"Όταν δεν ξεκινάς, πρέπει να είσαι εξίσου συγκεντρωμένος. Όταν είσαι στον πάγκο, πρέπει να κοιτάς τον αντίπαλο. Να βλέπεις κάποιους χώρους που δεν καλύπτονται και γενικότερα να αναλύεις την αντίπαλη ομάδα.

Όταν σου δίνετε η ευκαιρία να μπεις στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχανε πολλοί χώροι ανοικτοί. Ίσως έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κινητικότητα".

-Για τη συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη και την ευκαιρία που έχασε:

"Τον είδα που πήγε να κάνει την πάσα. Έκανα την προβολή για να προλάβω την μπάλα, αλλά τελικά δεν την πρόλαβα. Πίστευα πως θα σκοράρω σε εκείνη τη φάση".

-Για τη φάση που ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή:

"Εγώ "τσίμπησα" την μπάλα. Νομίζω πως με ανέτρεψε ο τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα, ο διαιτητής αποφασίζει, αλλά εγώ πιστεύω πως ήταν πέναλτι".

-Για την παρουσία του μέχρι στιγμής και το μέλλον του με την ομάδα:

"Εύχομαι ακόμα περισσότερες συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, που θα συνδυαστούν με γκολ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνδυαστούν με το καλό της ομάδας, που είναι ασφαλώς η νίκη".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καπίνο: "Ο Μπέντο ξέρει καλύτερα"
Μπέντο: "Υπάρχει περιθώριο εξέλιξης της ομάδας"
Βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 2-0 την Ξάνθη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ