ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Ο Μπέντο εμπιστεύεται τους νέους παίκτες"

Μανθάτης: "Ο Μπέντο εμπιστεύεται τους νέους παίκτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μανθάτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αστάνα, αλλά και για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, 19χρονος μέσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μανθάτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο δίνει ευκαιρίες στους νέους παίκτες, αλλά και για το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποκτήσει σταθερότητα, γεγονός που φάνηκε κι από τη νίκη επί της Αστάνα.

"Είναι απίστευτο να κάνεις το ντεμπούτο σου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και μια σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση και μας ετοιμάζει για το ματς στο Καζακστάν. Είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο και αποκτάμε σταθερότητα.

Είναι πολύ περίεργο να φεύγει ο ένας προπονητής, να έρχεται ο άλλος, έχουμε και σοβαρότητα και υπομονή, εμπιστευόμαστε το νέο προπονητή κι αυτός με τη σειρά του εμπιστεύεται τους μικρούς. Παίρνουμε καλά αποτελέσματα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε παιδιά τα οποία βρίσκομαστε στις ακαδημίες και περιμένουμε την ευκαιρία όταν μας τη δώσει ο προπονητής", υποστήριξε ο Γιώργος Μανθάτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ