ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Ανατρίχιασα στο γκολ με την Μπεσίκτας"

21/01/2017 Olympiacos Vs Xanthi for Superleague Greece, season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
21/01/2017 Olympiacos Vs Xanthi for Superleague Greece, season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 21/01/2017 OLYMPIACOS VS XANTHI FOR SUPERLEAGUE GREECE, SEASON 2016-17, IN KARAISKAKI STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για την πρώτη μάχη με την Μπεσίκτας, αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε, αλλά και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Γιώργος Μανθάτης και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπεσίκτας στο Φάληρο και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ενώ φυσικά μίλησε και για το ματς με τον Ατρόμητο. Παράλληλα, ευχήθηκε για τα 92α γενέθλια του συλλόγου.

"Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αγωνίστηκα βασικός σε ένα ματς των ‘16’ του Europa League και ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Προσπάθησα να τα δώσω όλα. Ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας παρά τις ατυχείς συγκυρίες τον τελευταίο καιρό. Πήραμε την ισοπαλία και όλα θα κριθούν στην Κωνσταντινούπολη", είπε για το ματς με την Μπεσίκτας και για το αν πιστεύει στην πρόκριση, σχολίασε:

"Σίγουρα, το πιστεύουμε. Αφού υπάρχουν ελπίδες, υπάρχουν περιθώρια για την πρόκριση, αλλά προέχει το ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα".

Για το ματς με τον Ατρόμητο, τόνισε: "Είναι πολύ καλή ομάδα, παραδοσιακά μας δυσκολεύει, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Ο Ατρόμητος είναι καλός αντίπαλος, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, έχει καλό προπονητή κι εμείς βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και αφήνουμε πίσω μας τα κακά αποτελέσματα".

Για τη συνεργασία με τον Βασίλη Βούζα, ανέφερε: "Είμαστε μαζί δύο χρόνια και φέτος δεν ανεβήκαμε μόνο εμείς οι νέοι παίκτες, αλλά και ο προπονητής μας. Είναι ένας καλός προπονητής, έχει πάρα πολλές γνώσεις, ξέρει το ποδόσφαιρο και αυτό που ζητά τις πρώτες μέρες είναι τα βασικά, που στην ουσία είναι και τα πιο σημαντικά".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: "Έτσι είναι ο κόσμος, πάντα θα σε υποστηρίζει, ανεξάρτητα από καλά ή κακά αποτελέσματα. Ο παλμός ήταν φανταστικός και ειδικά όταν μπήκε το γκολ ανατρίχιασα που σηκώθηκε όλο το γήπεδο. Τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας μετά από κάποια κακά αποτελέσματα".

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ευχήθηκε: "Χρόνια Πολλά στον Ολυμπιακό, εύχομαι πάντα τα καλύτερα, πάντα νίκες και επιτυχίες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ