ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Επιτυχία αν περάσουμε τον όμιλο"

Μανιάτης: "Επιτυχία αν περάσουμε τον όμιλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που βοήθησε τους παίκτες, όταν η ομάδα κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Φουστέρ: "Μεγάλη νίκη"

" Πήραμε τους τρεις βαθμούς και σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε", σχολίασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης μετά την επικράτηση με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:

" Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη η σημερινή νίκη. Πραγματικά δουλέψαμε πάρα πολύ γι' αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Η Ατλέτικο είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ότι την κερδίσαμε μας κάνει να γεμίζουμε με αισιοδοξία για το μέλλον. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας βοήθησε όταν η ομάδα κουράστηκε. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο και οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο. Μετά την περσινή πορεία έχει ανέβει ο πήχης και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε και πάλι καλή πορεία. Θα είναι επιτυχία αν περάσουμε τον όμιλο. Η ομάδα είναι καινούργια, σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε κι άλλο".

Οι υπόλοιποι "ερυθρόλευκοι":

Νταβίδ Φουστέρ: " Είναι μια μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Εκμεταλλευτήκαμε όλες τς ευκαιρίες που μνας παρουσιάστηκαν και πλέον θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Ρομπέρτο: "Το αποψινό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, υποφέραμε, αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Προσπαθούμε να παίξουμε αυτό που γνωρίζουμε, με αυτοθυσία και ψυχή. Η Ατλέτικο είναι ένας σπουδαίος σταθμός στην καριέρα μου και όποτε βρίσκομαι αντίπαλος της, θα είναι ιδιαίτερο για μένα. Όσον αφορά την πρόκριση, κάθε αγώνας είναι κλειδί. Ήταν μια νίκη που έπρεπε να παλέψουμε για να πάρουμε και μας αφήνει σε μια καλή θέση".

Κασάμι: " Παίξαμε με μία από τις τρεις-τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε ορμή στο παιχνίδι μας και τιμωρήσαμε κάθε λάθος της Ατλέτικο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ξεκινήσαμε με ιδανικό τρόπο την παρουσία μας στο Champions League.

Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν φανταστικός. Τώρα συνεχίζουμε και σκεφτόμαστε την Μάλμε. Χάρηκα πάρα πολύ για τον Μήτρογλου και το γκολ που πέτυχε. Χάρηκα γιατί ξέρω καλά πως πέρασε δύσκολες στιγμές στην Φούλαμ.

Όταν τον είδα στην περιοχή πάσαρα αμέσως σε εκείνον και εκείνος κατάφερε να πετύχει ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα μας, αλλά και για την ψυχολογία του. Βγήκαμε νικητές από ένα παιχνίδι που ήταν σημαντικό για εμάς. Αυτή η νίκη είναι σαν... εξάποντο για εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ