ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Δεν αντιδράσαμε καθόλου"

Ιμπαγάσα: "Δεν αντιδράσαμε καθόλου"
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, το οποίο προήλθε, όπως είπε, από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το 1-2.

Στην έλλειψη αντίδρασης χρέωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σάλκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντίνος μέσος τόνισε πως η νίκη των Γερμανών είναι δίκαιη και πως χάθηκαν ευκαιρίες για τους "ερυθρόλευκους" στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχθήκαμε αμέσως το γκολ. Η Σάλκε είχε και πέναλτι αμέσως μετά. Δεν αντιδράσαμε καθόλου και έτσι ήρθε η ήττα".

Γιάννης Μανιάτης: " Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, που θα μπορούσαμε είτε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ, είτε ακόμη και να ισοφαρίζαμε το ματς στο τέλος.

Έκανε βέβαια και ο αντίπαλος αρκετές ευκαιρίες. Θεωρώ πως έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στην ήττα μας το γεγονός πως χάσαμε την συγκέντρωση μας μετά το τέρμα του Αμπντούν. Χαλαρώσαμε και ξεχαστήκαμε δίχως λόγο.

Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, αμέσως μετά την στιγμή που φέραμε στα ίσα το ματς με το 1-1 και αυτό μας κόστισε. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Μας επηρέασε και ψυχολογικά. Επίσης δεν είχαμε οργάνωση στο παιχνίδι μας, δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ξεκινήσαμε με ήττα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δρόμο ακόμη.

Και πέρσι χάσαμε στην έδρα μας από την Μαρσέιγ, αλλά είδατε πως διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι τα τελευταία λεπτά. Πρέπει, βέβαια, να βελτιωθούμε αγωνιστικά σε πολλούς τομείς. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, δεν παίξαμε καλά και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ώστε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια καλύτεροι" .

Πάουλο Μασάντο: " Αυτό που έλειπε ήταν οι βαθμοί γιατί παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Δώσαμε περισσότερη σημασία στο γκολ της ισοφάρισης και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Από κει και πέρα δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε.

Η ομάδα θα είναι συνέχεια καλύτερη, όσο θα κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαστε απογοητευμένοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Άρσεναλ για να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας

Ο προπονητής μου ζητάει να μπαίνω περισσότερο στο κέντρο και όπου κι αν παίζω ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα".

Λεάντρο Γκρέκο: " Ήταν άσχημο αποτέλεσμα γιατί ήταν πρώτη αγωνιστική και παίζαμε στην έδρα μας. Τώρα πρέπει να πάμε στο Λονδίνο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε ελπίδες για το Champions League. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα".

Τζαμέλ Αμπντούν: " Μπορεί να κατάφερα να σκοράρω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε μπροστά, στα επόμενα ματς, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν είναι εύκολο. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να προχωρήσουμε".

Ραφίκ Τζεμπούρ: " Εμείς από την αρχή προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και να μπούμε δυνατά στο ματς. Δεν γίνεται πάντα να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και να κάνουμε γκολ κάθε ευκαιρία. Αν το κάναμε, θα ήμασταν η... Ρεάλ. Κυνηγήσαμε το γκολ, κάναμε το 1-1, αλλά δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ και αυτό μας κόστισε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να πάρουμε τον έλεγχο. Δεν το καταφέραμε, καθώς δεχτήκαμε πίεση.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται όμως να μιλάμε θεωρητικά. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις, μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μετά από αυτήν την ήττα τα πράγματα στον όμιλο έγιναν περίπλοκα, αλλά είμαστε στην αρχή. Και πέρυσι χάσαμε στην πρεμιέρα από τη Μαρσέιγ στο γήπεδό μας, αλλά είδατε πως διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είμαι αισιόδοξος και ειλικρινά πιστεύω πως αν παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας, μπορούμε να περάσουμε στους "16". Έχω πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ