ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης έως το 2019!

Μανιάτης έως το 2019!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη έως το 2019 ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (13/3) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιάννης Μανιάτης στάθηκε άτυχος στον επαναληπτικό προημιτελικό με την ΑΕΚ και ο σοβαρός τραυματισμός του ήρθε να μετριάσει τη χαρά στα πρόσωπα των Πειραιωτών, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το γκολ του Χάρα στο 89'.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα διάστημα 6 μηνών έως ότου επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, με την αποκατάσταση του συγκεκριμένου τραυματισμού να είναι μια δύσκολη και επίπονη περίοδος για κάθε αθλητή, σωματικά και ψυχολογικά.

Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να απαλύνει τον πόνο του Μανιάτη, να του δείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο πως στέκεται στο πλάι του και να του δώσει ηρεμία και κουράγιο μέχρι την επάνοδο του στην δράση.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Παρασκευής (13/3) ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον αρχηγό της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2019! Το προηγούμενο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές εξέπνεε το 2017, ωστόσο ήταν κοινή τους επιθυμία να συνεχίσουν μαζί για περισσότερα χρόνια, όπως και έγινε.

Προς ανανέωση το συμβόλαιο του Ντομίνγκες

Ουσιαστικά ο Μανιάτης ρίχνει... άγκυρα στο Λιμάνι και θα αφήσει τον Ολυμπιακό μονάχα αν κάποια στιγμή αποφασίσει πως θέλει μια άλλη πρόκληση στην καριέρα του. Ο Έλληνας διεθνής μέσος μπορεί να στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του αλλά πλέον η Παρασκευή και 13 μόνο γρουσούζικη δεν θα είναι για τον ίδιο, καθώς η ομάδα στην οποία αγωνίζεται στάθηκε στο πλευρό του αποδεικνύοντας έμπρακτα πως τον υπολογίζει ως ένα βασικό γρανάζι στα μελλοντικά της σχέδια.

Αμέσως μετά την υπογραφή για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Μανιάτης προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

"Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη:

Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο Πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο Πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι.

Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας που είναι πάντα εκεί για εμάς.

Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων, θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ