ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανέ και Καστάινιος για Ολυμπιακό

Μανέ και Καστάινιος για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αναζητάει εξτρέμ και επιθετικό, με τον Μανέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τον Καστάινιος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να εξετάζονται σοβαρά. Στη Βραζιλία ο Σαλίνο.

Δύο μέρες και σήμερα έμειναν για να “τρέξει” ο Ολυμπιακός μία μεταγραφική κίνηση, έτσι ώστε να προλάβει να δηλώσει τον νέο ποδοσφαιριστή στη λίστα της UEFA και να είναι ουσιαστικά διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Αρούκα που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 25 Αυγούστου.

Για το πρώτο ματς στην Πορτογαλία (18/8), ο Πάουλο Μπέντο θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ενώ ο Αντρέ Μαρτίνς αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο (16/8) στις προπονήσεις. Δεν αποκλείεται να πάει απευθείας στην Πορτογαλία, αφού το μεσημέρι της Τρίτης οι πρωταθλητές θα “πετάξουν” για την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό παζάρι, ο Ολυμπιακός κινείται μυστικά. Δεν διαρρέει το παραμικρό από την πλατεία Αλεξάνδρας, αλλά στο εξωτερικό οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν σοβαρά ένα σωρό περιπτώσεις.

Μία περίπτωση που “παίζει” είναι αυτή του Καστάινιος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός (σ.σ. μπορεί να παίξει και στα άκρα), το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2018, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνει ασυγκίνητους τους “ερυθρόλευκους”. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον με θέρμη στην Φρανκφούρτη.Το “αγκάθι” είναι το οικονομικό, αφού οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας φέρονται να είναι υψηλές, καθώς ακούγονταιποσά της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Οπότε, μιλάμε για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Μία δεύτερη περίπτωση που φαίνεται ότι αρέσει στον Πάουλο Μπέντο είναι ο Κάρλος Μανέ. O 22χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού, όπως ανέφερε και σε σημερινό της δημοσίευμα η έγκυρη εφημερίδα “Record”. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί εδώ και μία εβδομάδα και ο Πάουλο Μπέντο σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, είναι θετικός στην προοπτική να πιάσει λιμάνι.

Δεν είναι πάντως μόνο αυτοί οι δύο. Ο Ολυμπιακός “χτυπάει” στην τούρκικη, στην ισπανική και φυσικά στην πορτογαλική αγορά. Κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (17/8).

Στην Βραζιλία ο Σαλίνο

Το δρόμο της επιστροφής για την Βραζιλία πήρε ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος ουδέποτε “ενοχλήθηκε” από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στο λιμάνι. Ο πρώην δεξιός μπακ των “ερυθρολεύκων” ήρθε στη χώρα μας για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του, αλλά και για να μαζέψει τα πράγματά του.

Ο Πάουλο Μπέντο θέλει να δώσει ευκαιρία στον Ντιόγο Φιγκέιρας, ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ο Πραξιτέλης Βούρος ως μία εναλλακτική επιλογή. Επίσης, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναμένεται αμέσως μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς (σ.σ. γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ