ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Ροντρίγκες: "Με έχει πάρει 3 φορές ο Ολυμπιακός για δυνατή πρόταση"

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina  at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez sticks his tongue out as he celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Fiorentina at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, April 29, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο ατζέντης του Γκονσάλο Ροντρίγκες, Χοσέ "Τότι" Ιγκλέσιας, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί του για να κάνει "δυνατή" πρόταση για τον πελάτη του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Από το πρωί της Πέμπτης (8/6) το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα.

Ο ατζέντης του, Χοσέ "Τότι" Ιγκλέσιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι έχει δεχθεί τρεις κλήσεις από τους "ερυθρόλευκους" προκειμένου να καταθέσουν μια "δυνατή πρόταση" για τον πελάτη του.

"Με έχουν καλέσει τρεις φορές από τον Ολυμπιακό και μου έχουν πει ότι θέλουν να κάνουν μια δυνατή πρόταση. Ο Γκονσάλο δεν έχει πειστεί ακόμη", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ιγκλέσιας.

Άλλωστε, το Sport24.gr την Παρασκευή (9/6) σας ενημέρωσε για τη μάχη που δίνουν οι Πειραιώτες προκειμένου να αποκτήσουν τον Αργεντινό, το ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα της πρώτης δεκάδας, το καλό συμβόλαιο (μαζί με επαναπατρισμό που του προσφέρει η Ράσινγκ), αλλά και την επιθυμία του ιδίου να επιστρέψει στη Σαν Λορένσο.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ