ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Καρντόσο: "Υπάρχει πρόταση από Κίνα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καρντόσο EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, μίλησε σε ραδιόφωνο της Παραγουάης και αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον στράικερ του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό δεδομένα δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του ο Όσκαρ Καρντόσο, αλλά η... μπογιά του φαίνεται ότι ακόμα κρατάει. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τι δήλωσε σε ραδιόφωνο της Παραγουάης ο εκπρόσωπός του, Πέδρο Αλδάβε, ομάδα της Κίνας έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο ατζέντης του 33χρονου φορ ανέφερε στο " AM1080": " Υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση για τον Καρντόσο από την Κίνα. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα και θα δούμε τι θα γίνει...". Ο Αλδάβε, που δεν αποκάλυψε το όνομα της ομάδας, παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στο Λιμάνι, από αγωνιστικής πλευράς.

Μένει να φανεί εάν όντως υπάρχει πρόταση από την ασιατική χώρα για τον Καρντόσο, καθώς και το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Ο διεθνής επιθετικός έχει καταγράψει 24 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και έχει σημειώσει 2 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ