ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάξι Βιέρα: "Δυνατή και σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μάξι Βιέρα: "Δυνατή και σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Κατάρ, Μάξι Βιέρα, εξέφρασε την άποψή του για τον Ολυμπιακό στο Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν στο Κατάρ.

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας του Κατάρ, Μάξι Βιέρα, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και το μαγκαζίνο του σταθμού με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για τον Ολυμπιακό: " Ήταν πολύ καλός, παρουσίασε δυνατή και σκληρή ομάδα. Έχει παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, δημιούργησε καλές ευκαιρίες στο μεταξύ μας ματς και έχει πολύ καλό προπονητή".

Για τον Εστέμπαν Καμπιάσο: " Έπαιξε στα τελευταία 30 λεπτά και ήταν το πρώτο του ματς. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, καλή φιλοσοφία και γενικότερα παίζει καλά".

Για την εθνική του Κατάρ και τους στόχους της ομάδας: "Θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Στην Ασία τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ευρώπη, καθώς τώρα εκτός από τα προκριματικά του Μουντιάλ δίνουμε και αγώνες για την πρόκριση στο Πανασιατικό Κύπελλο του 2019. Στο Κατάρ αυτή την περίοδο επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες για αυτό κάνουμε προετοιμασία στην Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε πηγαίνοντας στην Αυστρία, όπου θα δώσουμε και άλλα φιλικά. Η ομάδα μας έχει καλή φιλοσοφία, αλλά για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Δε γίνεται πάντα να παίζουμε ωραία, πρέπει να παίξουμε και άσχημα, να βάλουμε και λίγο το ουρουγουανικό στοιχείο στον τρόπο που αγωνιζόμαστε".

Για το αν θα ήθελε να δουλέψει στην Ελλάδα: "Ελπίζω να δουλέψω στην Ελλάδα. Ο πατέρας μου είναι μεγάλο όνομα, στο σπίτι μιλάμε ελληνικά, αλλά δεν είχα την τύχη να έρθω στην Ελλάδα για δουλειά. Αν έχω την ευκαιρία θα το κάνω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ