ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαγεία και συγκίνηση στο φιλικό Σχολών-Ακαδημίας, σούπερ ο Ιμπαγάσα!

Μαγεία και συγκίνηση στο φιλικό Σχολών-Ακαδημίας, σούπερ ο Ιμπαγάσα!
EUROKINISSI

Το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) το καθιερωμένο πλέον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, "μάγεψε" ο Αριέλ Ιμπαγάσα, σκόραρε ο Καραταΐδης.

Το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) το καθιερωμένο πλέον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού. Το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη για 3η σερί χρονιά ήταν φέτος αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Μαρίνου ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή μετά από την προπόνηση του στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα.

Ο Γιάννης Μαρίνος ήταν για πολλά χρόνια προπονητής στη Σχολή Χαλκίδας και έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Όλοι οι προπονητές των Σχολών ήταν συγκινημένοι από την ξαφνική του απώλεια και πριν από το φιλικό παιχνίδι θυμήθηκαν, ειδικά οι παλαιότεροι, ωραίες στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του στα γήπεδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι "μάγεψε" ο Αριέλ Ιμπαγάσα με τα ...κόλπα του, αλλά σκόραρε ο Κυριάκος Καραταϊδης! Ο Διευθυντής της Ακαδημίας που ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν συνήθιζε να σκοράρει πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, αφού εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Τάσου Πάντου.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και από τις δυο πλευρές και χάρισε θέαμα σ' αυτούς που είχαν την... τύχη να το παρακολουθήσουν από την εξέδρα ή από τον πάγκο. Το παρών έδωσε και ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Κοψαχείλης, Θεοδώρου, Βενιαμίν, Πάντος, Καραταϊδης, Θέος, Βούζας, Παπαπαναγής, Χατζηράπτης, Ιμπαγάσα, Φαλίδα, Πανταζής, Παπαντωνίου.

ΣΧΟΛΕΣ: Καλογεράκος, Ορφανίδης, Ατσόγλου, Κεραμιδάς, Νικολακόπουλος, Τζαβέλας, Καμάρας, Νάκος, Παπαδόπουλος, Γκιόκας, Χαλούλος, Σολωμός, Κριμιτζάς, Λύρας, Ρουμαντζάς, Ροκάι, Ρόγκας, Ζακόπουλος, Καραγιάννη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ