ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λυκογιάννης: "Μας εμπιστεύεται ο Μίτσελ"

Λυκογιάννης: "Μας εμπιστεύεται ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο Μίτσελ εμπιστεύεται νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο NextGen Series.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Λυκογιάννη στην κάμερα της Nova:

Μπάμπη, ο νέος σας προπονητής, ο κύριος Μίτσελ δείχνει εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στους νεαρούς παίκτες. Δηλώνει πως θέλει να προωθήσει παίκτες απ' την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Για εσένα που προέρχεσαι απ' τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πόσο σημαντικό είναι αυτό;

" Είναι πολύ καλό που μας εμπιστεύεται ο προπονητής μας. Εμείς προσπαθούμε κάθε ημέρα να δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι όποτε μας δοθεί η ευκαιρία. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι στην ομάδα νέων και τα οποία έχουν ξεχωρίσει. Πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους".

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού δίνει την επόμενη εβδομάδα νοκ άουτ αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία για τον προημιτελικό γύρο του NextGen Series. Εσύ θα ενισχύσεις την ομάδα. Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να περάσετε στην τετράδα;

" Σίγουρα, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ καλή έδρα. Και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να προκριθούμε στην τελική φάση".

Είναι όνειρο η συμμετοχή στην τετράδα;

" Ναι, είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Και πιστεύω πως θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα φθάσουμε πολύ ψηλά. Πάντως, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία εδώ που έχουμε φθάσει. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν καταφέρουμε και φθάσουμε στο final four".

Παράλληλα, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει τις δικές της υποχρεώσεις. Την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Τι εικόνα έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας;

" Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά απ' το πρώτο ημίχρονο. Να μην μπούμε χαλαρά. Γιατί η Κέρκυρα είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι η νίκη".

Το γεγονός πως η Κέρκυρα δίνει αγώνα επιβίωσης, αφού ουσιαστικά παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή, πόσο δυσκολεύει το δικό σας έργο;

" Σίγουρα θα μπει δυνατά, γιατί έχει ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Αλλά εμείς πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος του πρωταθλήματος".

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα; Αν εξαιρέσουμε την πρώτη θέση, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την 2η θέση, την πρώτη πεντάδα και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

" Μου κάνει εντύπωση η πορεία του Αστέρα Τρίπολης. Διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ είναι στο παιχνίδι της 2ης θέσης. Αλλά για τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, υπάρχουν ακόμη ματς ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ