ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λουτσιάνο Λόλο, ο στόπερ – έκπληξη!

Λουτσιάνο Λόλο, ο στόπερ – έκπληξη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο στόπερ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός και το όνομα του οποίου δεν είχε διαρρεύσει πουθενά, είναι ο 28χρονος Λουτσιάνο Λόλο της Ράσινγκ Κλουμπ!

Λουτσιάνο Λόλο λοιπόν! Σύμφωνα με πληροφορίες τουSport24.grαπό την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ράσινγκ Κλουμπ για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό!

Τι εστί Λόλο; Το σημαντικό είναι ότι πρώτα απ’ όλα έχει ιταλικό διαβατήριο. Επίσης ότι το συμβόλαιό του με την Ράσινγκ Κλουμπ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2015 και συν τοις άλλοις, με βάση τα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν έχει και καμία διάθεση να το ανανεώσει!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο σύλλογος από την Αβεγιανέδα για να μην τον χάσει τσάμπα σε τέσσερις μήνες, δεν έχει και άλλη επιλογή. Η πώληση του ποδοσφαιριστή φαίνεται σε αυτή τη φάση να αποτελεί μονόδρομο για την Ρασίνγκ, έτσι ώστε να βάλει και κάποια δολάρια στα ταμεία της.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που «έσκασαν» το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά όμως, είναι ότι ο Λόλο είχε τεθεί στα υπόψη των «ερυθρολεύκων» πριν από ένα-ενάμισι μήνα. Είναι ένα όνομα που σύμφωνα με κύκλους μάνατζερ, έχει συζητηθεί πολύ ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ζεστά για τον παίκτη. Σημείωναν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών τον τσέκαρε, τον είδε, τον παρακολούθησε στενά και σχημάτισε εξαιρετική άποψη. Όλα αυτά – επαναλαμβάνουμε – βγαίνουν από την πλευρά των μάνατζερ που κινούνται στην Αργεντινή και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί την πάγια τακτική του να μην λέει κουβέντα.

Κάνοντας μία… βόλτα σταdatabaseγια να δούμε τις συμμετοχές του στην Αργεντινή, είδαμε ότι έχει γενικότερα γεμάτες χρονιές. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 στην Μπελγκράνο. Στην τελευταία του χρονιά στην ομάδα της Κόρδοβα (2013-14) είχε γράψει το κοντέρ 34 συμμετοχές. Από εκεί τον «τσίμπησε» η Ρασίνγκ, με την οποία έχει μέχρι στιγμής 39 παρουσίες! Μάλιστα, έπαιξε και πριν από μία εβδομάδα κανονικά 90λεπτο στη νίκη της Ρασίνγκ επί της Τίγκρες (2-1) ως δεξιός στόπερ.

Είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1987, έχει ύψος 1.83μ. και θεωρείται από τους πιο γρήγορους στόπερ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Ο Λουτσιάνο Λόλο από σήμερα (14/8) μπαίνει δυναμικά στην κούρσα της αναζήτησης του κεντρικού αμυντικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπελγράνο και το 2008 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα. Τη φανέλα της Μπελγράνο φορούσε μέχρι το 2014, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Ράσινγκ Κλουπ, με τη μορφή δανεισμού. Ο Λουσιάνο Λόλο είναι κάτοχος τόσο αργεντίνικου, όσο και ιταλικού διαβατηρίου. Έχει τέσσερα διαφορετικά παρατσούκλια όπως "Λούτσο" (από το Λουσιάνο), "μαρισκάλ" (υποστράτηγος), "καουδίγιο" (ηγέτης). Έχει ανακηρυχθεί για δύο συνεχόμενες σεζόν καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος Αργεντινής, από τον Τύπο της χώρας της Νοτίου Αμερικής. Αν και κεντρικός αμυντικός, ο Λουσιάνο Λόλο έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 13 φορές σε συνολικά 179 συμμετοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ