ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λορία και Τζανδάρης επίσημα

Λορία και Τζανδάρης επίσημα
Λορία INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γκιόργκι Λορία, του διεθνή Γεωργιανού γκολκίπερ, αλλά και του Φάνη Τζανδάρη που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) έκρυβε μεταγραφικές ανακοινώσεις για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να προχωρούν στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Γκιόργκι Λορία και τον Φάνη Τζανδάρη.

Ο Γεωργιανός διεθνής (33 συμμετοχές με την Εθνική του) γκολκίπερ (197 εκ.) πραγματοποίησε την περσινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ, ωστόσο η προσπάθεια του δεν έφτασε έως το τέλος καθώς η ομάδα της Κρήτης αποχώρησε από το πρωτάθλημα την 29η αγωνιστική.

Ο Γκιόργκι Λορία φτάνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη (υπέγραψε διετές συμβόλαιο, έως το 2017) για να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπάλας Μέγκιερι, με τον Ούγγρο γκολκίπερ να αποτελεί παρελθόν μετά από μια 5ετία με τα ερυθρόλευκα.

Ο 29χρονος (27/1/1986) Λορία αγωνίστηκε για μια δεκαετία στην Ντινάμο Τιφλίδας, πριν φτάσει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ και καταλήξει φέτος στο Λιμάνι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λορία.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θρύλου, σημείωσε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου".

Και Τζανδάρης

Αρκετούς μήνες πριν κυκλοφόρησε το σενάριο που ήθελε τον Φάνη Τζανδάρη να καταλήγει στον Ολυμπιακό. Γεγονός που δεν επιβεβαίωνε καμία πλευρά επίσημα, με τον παίκτη ουσιαστικά να τίθεται εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν (20 συμμετοχές στο πρώτο μισό).

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση για τον Γκιόργκι Λορία, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης και του Φάνη Τζανδάρη από τον Ολυμπιακό.

Ενός νεαρού μέσου που όσο αγωνίστηκε με τον "Δικέφαλο" στο στήθος έδειξε στοιχεία σπουδαίου ταλέντου, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω, φορώντας πλέον την φανέλα των Πειραιωτών. Ολυμπιακός και Τζανδάρης συμφώνησαν για τα επόμενα 4 χρόνια, μέχρι δηλαδή και το καλοκαίρι του 2019.

Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων" για τον 22χρονο κεντρικό μέσο:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστήΦάνη Τζανδάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ