ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λόλο: "Γιατί δεν πήγα στον Ολυμπιακό"

Luciano Lollo (6) of Argentina's Racing Club celebrates after scoring against Venezuela's Deportivo Tachira during their Copa Libertadores soccer match in San Cristobal February 17, 2015.  REUTERS/Carlos Eduardo Ramirez (VENEZUELA - Tags: SPORT SOCCER)
Luciano Lollo (6) of Argentina's Racing Club celebrates after scoring against Venezuela's Deportivo Tachira during their Copa Libertadores soccer match in San Cristobal February 17, 2015. REUTERS/Carlos Eduardo Ramirez (VENEZUELA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Στην "Ole" της Αργεντινής μίλησε ο Λουσιάνο Λόλο, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Λουσιάνο Λόλο έφτασε στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο εντέλει η περίπτωση του δεν προχώρησε και ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο μιλώντας στην " Ole" της Αργεντινής.

Ο 28χρονος στόπερ τόνισε πως οικογενειακοί ήταν οι λόγοι που τον κράτησαν στην πατρίδα του και την Ρασίνγκ:

"Μίλησα με τον άνθρωπο που με ενημέρωσε για την πρόταση. Του είπα ότι αισθάνομαι πως θα μπορούσα να δω την καριέρα μου να εξελίσσεται.

Του εξήγησα πως είμαι ένα παιδί που έρχεται από τα χαμηλά και ότι δεν πρέπει να αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, να φεύγουν.

Ωστόσο είναι μια δουλειά και πίσω μου έχω μια οικογένεια να λογοδοτήσω. Όταν έχεις ήδη παιδιά, δεν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου...

Για να κάνεις σωστά τα πράγματα, θα πρέπει να υπάρχει οικογενειακή ευημερία", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Λόλο για την απόφαση του να μην προχωρήσει τελικά η περίπτωση ένταξης του στον Ολυμπιακό ή την Αταλάντα που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ