ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λινιέρ: "Απόδειξη ποιότητας ότι με ήθελε ο Ολυμπιακός"

Λινιέρ: "Απόδειξη ποιότητας ότι με ήθελε ο Ολυμπιακός"

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο 20χρονος γκολκίπερ της ΑΙΚ, Όσκαρ Λινιέρ, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πρόσφατα ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την τριάδα των τερματοφυλάκων του με την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς τον Γενάρη, ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Όσκαρ Λινιέρ στην πατρίδα του, οι Πειραιώτες εξέτασαν και άλλες επιλογές πριν καταλήξουν στον Κροάτη.

Ο 20χρονος Σουηδός γκολκίπερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΙΚ έως τον Νοέμβρη του 2022 και μιλώντας στην ιστοσελίδα " fotbollskanalen.se", αποκάλυψε ότι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

"Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε ότι υπήρχαν καλές προτάσεις για εμένα στο τραπέζι, μεταξύ άλλων ήταν ο Ολυμπιακός που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Αλλά ένιωθα πως οι στόχοι μου είναι εδώ στην ΑΙΚ, λαμβάνοντας υπόψιν όσα έκανε ο σύλλογος για εμένα και με δεδομένο ότι οι προκλήσεις που έρχονται μου δίνουν κίνητρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον προπονητή μου και αισθάνομαι ότι εδώ θέλω να βρίσκομαι.

Φυσικά είναι ξεκάθαρο πως είναι ευχάριστο να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για εμένα, είναι σαν μια απόδειξη ποιότητας, ειδικά όταν προέρχεται από μια τόσο μεγάλη ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" ο Όσκαρ Λινιέρ και συνέχισε:

"Είμαι άνθρωπος που χει το παρόν και νιώθω πολύ καλά στην Στοκχόλμη και την ΑΙΚ. Συνεχίζω να κάνω καλές εμφανίσεις και ίσως αυτή να μην ήταν η τελευταία μου ευκαιρία.

Αισθάνομαι πως ακόμη δεν έχω πετύχει όλα όσα θέλω στην ΑΙΚ", υποστήριξε ο δίμετρος Σουηδός γκολκίπερ που δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στην ΑΙΚ (απέκτησε τον Μπούντιμιρ Γιανόσεβιτς) αλλά θεωρεί ότι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός θα είχε στην αρχή ακόμη λιγότερες ευκαιρίες.

"Έχει αρχίσει η καθιέρωση μου στην ΑΙΚ και κάνω βήματα κάθε μέρα. Πιστεύω λοιπόν ότι οι ευκαιρίες μου έχουν αυξημένες πιθανότητες. Είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Serie A
Στον Μαραθώνιο κερδίζεις με διαχείριση
Αφήστε τον Γκαρθία στην ησυχία του!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ