ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Λίφτινγκ" με Πανθρακικό

"Λίφτινγκ" με Πανθρακικό
Σιόβας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κόσμο και κοσμάκη άφησε έξω ο Μάρκο Σίλβα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο άδειο Καραϊσκάκη (3/4, 19.00). Εκτός αποστολής οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Φουστέρ. Μέσα ο Σιόβας που ξεπέρασε τη διάσειση.

Είχε αφήσει να εννοηθεί από την προπόνηση της Παρασκευής (1/4) ο Μάρκο Σίλβα ότι θα προχωρούσε σε πολλές αλλαγές με τον Πανθρακικό.

Κι αυτό είχε να κάνει τόσο με το γεγονός ότι ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και δευτερευόντως να κρατήσει κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (6/4) με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής λοιπόν έμειναν οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Φουστέρ. Ο τελευταίος απουσίασε μάλιστα από την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών. Έξω είναι φυσικά και ο Ντα Κόστα που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.Επίσης στην εξέδρα θα μείνουν και οι Κολοβός, Μπουχαλάκης.

Κανονικά στην αποστολή είναι ο Δημήτρης Σιόβας που ξεπέρασε την ελαφρά διάσειση που υπέστη στο φιλικό της Εθνικής μας με την Ισλανδία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ