ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεχ Πόζναν για Μπεν!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Λεχ Πόζναν θα έχει άνθρωπο το απόγευμα του Σαββάτου (18/11, 19.30) στο Καραϊσκάκη. Το συγκεκριμένο κλαμπ στο παρελθόν είχε κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Μπεν, αλλά απορρίφθηκε. Ποιος ο λόγος της παρουσίας της;

Επισήμως στο Καραϊσκάκη θα είναι δύο “κατάσκοποι” ξένων ομάδων. Ο ένας θα είναι από την Αταλάντα. Ο δεύτερος από την Λεχ Πόζναν. Η Αταλάντα έχει ακουστεί ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό θέλει να δει από κοντά τους Φορτούνη, Σισέ και Κούτρη. Για τον Κούτρη μάλιστα είχε ενδιαφερθεί την περίοδο που αγωνιζόταν ακόμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στην Λεχ Πόζναν. Το ξέρουν πλέον και οι... πέτρες στην Πολωνία, ότι ο Μπεν είναι στο στόχαστρό της. Μάλιστα, φημολογείται ότι πέρσι το καλοκαίρι είχε καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αφρικανού, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” την είχαν απορρίψει.

Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι η Λεχ Πόζναν έρχεται στη χώρα μας για να δει ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Μπεν. Οπότε, μήπως έρχεται για να δει άλλον ποδοσφαιριστή ή για να κάνει μία πρώτη κίνηση για τον Αφρικανό; Αυτό λογικά θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Απλώς να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μπεν εκπνέει το καλοκαίρι και ο επιθετικός από τις Κομόρες είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Παρόλα αυτά, υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι ο Μπεν έχει δείξει αρνητικός ήδη στην προοπτική της Τουρκίας και της Σερβίας, καθώς κλαμπς από τις συγκεκριμένες χώρες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον. Βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας εώς το 2020.

Παρόλα αυτά, η Λεχ Πόζναν σαν να φαίνεται διατεθειμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για έναν ποδοσφαιριστή που τον κυνηγάει εδώ και έναν χρόνο!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ