ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λες και είχαν απέναντί τουςτον Μπέντο της... Άγκυρας!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

“Νεκροταφείο” τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά οι παίκτες είδαν έναν Μπέντο βγαλμένο από τη βραδιά της πρόκρισης επί της Οσμάνλισπορ.

Έχει ένα καλό ο Πάουλο Μπέντο. Ούτε ενθουσιάζεται, ούτε απογοητεύεται εύκολα. Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός είχε παρουσιάσει αυτά τα δείγματα. Ότι ακόμα και τις δύσκολες στιγμές έχει τον τρόπο του για να τις διαχειριστεί. Δύσκολες στιγμές όπως αυτές μετά το 0-1 από τον Πανιώνιο!

Πολλές οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, αρκετά τα σφυρίγματα προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Μπέντο τον... χαβά του. Ή μάλλον ακολουθεί τον δρόμο που έχει χαράξει ο ίδιος από τον Σεπτέμβριο. Από την περίοδο που είχε βρεθεί στο “μάτι του κυκλώνα” μετά τις δύο κολλητές ήττες από την Λάρισα και τον ΑΠΟΕΛ. Έχει πραγματικά ένα φοβερό χάρισμα. Να αντιμετωπίζει τα πάντα με ψυχραιμία.

Χθες (26/2) λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια δεν εμφανίστηκε ένας “θολωμένος” Μπέντο. Δεν εμφανίστηκε ένας Μπέντο που είχε επηρεαστεί από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Δεν εμφανίστηκε ένας Μπέντο που ήταν έτοιμος να ρίξει ευθύνες στους παίκτες του ή να τους βάλει χοντρό χέρι για το γεγονός ότι δεν πήραν τη νίκη ή δεν έβγαλαν την απαιτούμενη ένταση στο παιχνίδι τους.

Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ευθύνη για ακόμη μία φορά και στη συνέχεια λειτούργησε όπως είχε λειτουργήσει λίγα λεπτά μετά την πρόκριση επί της Οσμάνλισπορ! “Γιορτάστε για λίγο, αλλά μπροστά μας έχουμε τον Πανιώνιο και πρέπει να τον κερδίσουμε”, τους είχε πει μεταξύ άλλων.

Μετά την ήττα από τους Νεοσμυρνιώτες τούς είπε να αφήσουν πίσω τον Πανιώνιο και να βγάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (2/3).

Ήταν λες και έβλεπαν τον Μπέντο της... Άγκυρας. Έναν άνθρωπο πολύ ψύχραιμο. Η ατμόσφαιρα στην εξέδρα ήταν πολύ ηλεκτρισμένη, αλλά ο Πορτογάλος φρόντισε να μην την μεταφέρει εντός αποδυτηρίων, γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία τριάδα αγώνων – φωτιά με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία και όχι το “κατηγορώ”. Αυτόν τον δρόμο επέλεξε ο Μπέντο στις καλές στιγμές όπως στην Άγκυρα, το ίδιο έπραξε και αμέσως μετά τον Πανιώνιο.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Από το ρεπορτάζ του Ρέντη προέκυπτε ότι ο Ανσαριφάρντ δεν ήταν και τόσο σίγουρος ότι θα ξαναέπαιρνε φανέλα βασικού μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην Άγκυρα.

Οπότε δεν προκάλεσε σε κανέναν έκπληξη το γεγονός ότι προτιμήθηκε ο Όσκαρ Καρντόσο αντί του Ιρανού στο αρχικό σχήμα εναντίον του Πανιωνίου. Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι σαν να φαίνεται πώς ο Ανσαριφάρντ θα τραβήξει το κουπί στα ματς με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Μπεσίκτας και πώς για αυτό το λόγο προτίμησε ο Μπέντο να ξεκινήσει τον Καρντόσο με τον Πανιώνιο.

Ήθελε ουσιαστικά να μην ζορίσει τον Ιρανό επιθετικό, από τη στιγμή που υπάρχουν μπροστά τρία κρίσιμα παιχνίδια. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία. Αν δεν επιβεβαιωθεί, τότε θα ξεκινήσει ξανά μία συζήτηση για τους λόγους που ο Μπέντο επιμένει να δίνει φανέλα βασικού στον Καρντόσο, έναν ποδοσφαιριστή που εκτός του ότι βρίσκεται σε “κακό φεγγάρι”, αποδεικνύεται από ματς σε ματς και ολίγον τι... γκαντέμης!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ