ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Υπάρχει πέναλτι στον Καρσελά, ας μιλήσουμε για το ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής στάθηκε στο πρόβλημα δημιουργίας της ομάδας του, την κακή αντίδραση στο γκολ του Παναθηναϊκού και υποστήριξε ότι μπορεί να υπάρχει πέναλτι στον Καρσελά αλλά προτιμά να μιλήσει για το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Λεμονής, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου:

Δόθηκε μία εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός σαν να ξύπνησε λίγο αργά. Συμφωνείτε;

Βάσει των φάσεων συμφωνώ απόλυτα, αλλά γενικά αν δούμε την εικόνα του παιχνιδιού καταφέραμε να αντιδράσουμε πολύ καλά σε ένα κομμάτι που ήθελε να πιέσει ο Παναθηναϊκός στην άμυνά μας. Βγάζαμε με ηρεμία την μπάλα από τους στόπερ, αλλά μας έλειψε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις μία καλή πάσα.

Αν δούμε τη μία πάσα στον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο που ψάχναμε να βρούμε τέτοιου είδους παιχνίδι, ίσως να είχαμε φτιάξει κάποιες προϋποθέσεις. Είναι γεγονός όμως ότι δεχτήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ, αλλά είχαμε τρεις καθοριστικές φάσεις που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Για τον Σισέ επειδή είναι δεύτερο σερί ντέρμπι, συμφωνείτε ότι παίζει πολύ πιο ώριμα σε σχέση με την ηλικία του;

Είναι ένα νέο παιδί, η ομάδα περιμένει πάρα πολλά από αυτόν. Είναι πολύ καλός για την ηλικία του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Χρειάζεται λίγη εμπειρία ακόμη, αλλά νομίζω ότι είναι ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσει στο μέλλον πολύ κόσμο.

Πέρα από τις τρεις καλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού τι άλλο χρειαζόταν για να φύγετε με θετικό αποτέλεσμα από την Λεωφόρο;

Δεν έχω δει πολύ καλά το γκολ, αλλά νομίζω είχαμε κακή αντίδραση σε επίθεση του Παναθηναϊκού. Δεν είχαμε καλά κλεισίματα από την δεξιά πλευρά. Ήταν μία τοποθέτηση που δεν είχαμε σωστά. Είχαμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που μπορούμε να τα ακολουθήσουμε.

Θέλουμε δουλίτσα. Ποτέ δεν είπα ότι φτάσαμε σε κάποιο επίπεδο, αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι στην ομάδα ότι εμείς είμαστε πολύ αποφασισμένοι, έχοντας αυτό το πρόγραμμα έως τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Θεωρείτε ότι υπήρχε πέναλτι στη φάση του Καρσελά;

Έτσι όπως το είδα ζωντανά και επειδή κάθομαι στον πάγκο του Ολυμπιακού, νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση πέναλτι, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Προτιμάμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία κακή απόφαση, αλλά καταλαβαίνετε ότι το είδα σε live ροή.

Νομίζω ότι κάτι υπάρχει. Επειδή ο Καρσελά είναι ένας παίκτης που έχει καλή ικανότητα σε τέτοιες φάσεις, πρόλαβε και έκοψε την μπάλα προς τα μέσα και νομίζω ότι σπρώχνεται. Δεν θέλω να μιλήσω όμως για τη διαιτησία. Ας συζητήσουμε για το ντέρμπι.

Πρακτικά τι δυσκόλεψε την ανάπτυξη του Ολυμπιακού;

Νομίζω στο πρώτο κομμάτι σε αυτό αναφέρθηκα. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι ο Παναθηναϊκός θα πίεζε ψηλά, αλλά δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε τον Ρομαό μπροστά από τα δύο νεαρά στόπερ που είχαν ψυχραιμία και την έβγαζαν την μπάλα.

Είχαμε τις προϋποθέσεις να βγάλουμε μία καλή σέντρα, αλλά δεν το κάναμε. Δεν δημιουργήθηκε ιδιαίτερο πρόβλημα στην ανάπτυξη από την άμυνα. Και ο Προτό, και οι δύο στόπερ, και ο Ρομαό αντέδρασαν όπως έπρεπε.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Η τρομερή απόκρουση του Βλαχοδήμου στην κεφαλιά του Ανσαριφάρντ
Με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ