ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Ο κόσμος μάς βοήθησε και τακτικά"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά, στάθηκε στη συμβολή του κόσμου, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε αντίδραση, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 26η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα της NOVA κι εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στη συμβολή του κόσμου, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πώς έζησε την επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού: "Νομίζω αρκετά έντονα. Ήταν ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε να χάνουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά θεωρώ πως γενικά κάναμε μία καλή εμφάνιση, κατορθώσαμε στο δεύτερο μέρος να φτιάξουμε περισσότερες φάσεις, ενώ ήμασταν και πιο πιεστικοί. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος".

Για την υποδοχή του κόσμου: "Είναι μεγάλη ημέρα για εμένα, αφού κάθισα ύστερα από εννιά χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό που είχε μεγάλη σημασία σήμερα είναι πως ο κόσμος μας βοήθησε και στο κομμάτι της τακτικής. Δηλαδή, δεν μας άγχωσε. Κι αυτό ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ