ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Δεν αξίζαμε το 2-0"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάκης Λεμονής υποστήριξε στο πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα από της Γιουβέντους πως τον στεναχωρεί η ήττα με 2-0 κυρίως για το σκορ.

Το τελικό σκορ και όχι αυτή καθ' αυτή η ήττα στεναχώρησε περισσότερο από κάθε τι άλλο τον Τάκη Λεμονή όπως υποστήριξε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο προπονητής του Ολυμπιακού.

"Η βασική μας επιδίωξη ήταν να μπούμε στο γήπεδο και παρότι δεν είχαμε κίνητρο βαθμολογικό είχαμε κίνητρο να ευχαριστήσουμε στον κόσμο μας, και θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Με στεναχωρεί λίγο το 2-0 δεν το αξίζαμε".

Για το τι κρατάει:
"Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και να είναι οδηγός για το μέλλον. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με χαρακτηριστικά παικτών, με θέματα τακτικής. Νομίζω ότι μόνο οφέλη αποκομίζεις από μια τέτοια διοργάνωση".

Για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ:
"Δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή εγώ προσωπικά και το λέω ειλικρινά έχω επικεντρωθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό. Και σήμερα κοιτάξαμε αυτό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ