ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεάλι: "Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο"

Λεάλι: "Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικόλα Λεάλι συνεχάρη την Κέρκυρα για τον βαθμό στο Φάληρο, υποστήριξε ότι η διακοπή ήρθε στην χειρότερη στιγμή για την ομάδα του και σχολίασε την επέμβαση του 51ου λεπτού. Τι δήλωσε ο Σεμπά.

Ρεαλιστής στις δηλώσεις του ο Νικόλα Λεάλι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Κέρκυρα. Συνεχάρη τους Φαίακες, μίλησε για την διακοπή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει την επέμβαση του 51ου λεπτού στο τετ-α-τετ με την Τουράμ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός γκολκίπερ:

-Τι θεωρεί ότι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει:

Πιστεύω πως σήμερα πραγματικά πρέπει να συγχαίρουμε τον αντίπαλο που κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στην έδρα μας. Εμείς από την πλευρά μας, δεν ήμασταν καθόλου γρήγοροι, καθόλου αποφασιστικοί, έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερο για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως μείναμε στο 0-0.

-Εάν αποπροσανατόλισε τον Ολυμπιακό η σημαντική βαθμολογική διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του:

Όχι, δεν νομίζω πως είναι αυτό. Σίγουρα υπάρχει κούραση από το ματς της Πέμπτης, είμαστε όμως ο Ολυμπιακός, είμαστε μία ομάδα η οποία πάντα έχει μάθει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της και να είναι συγκεντρωμένη. Πιστεύω πως σήμερα απλά δεν κάναμε τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε. Δεν νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει πάντα να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε.

-Εάν η διακοπή του πρωταθλήματος έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό:

Η αλήθεια είναι πως η διακοπή ήρθε στην καλύτερη μας στιγμή. Μετά από τη διακοπή ήρθε το ματς με τους Γιανγκ Μπόις, ένα ματς που ήταν δύσκολο για εμάς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει, όμως πιστεύω πως υπήρχε μεγάλη δυσκολία και γι’ αυτό πιστεύω δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς αυτό. Σήμερα η απόδοσή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η Κέρκυρα κατάφερε να παίξει πάρα πολύ κλειστή άμυνα και εμείς δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα αυτή.

-Για την επέμβαση που πραγματοποίησε:

Είμαι ευχαριστημένος με την επέμβασή μου αυτή γιατί βοήθησα την ομάδα μου να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Από την άμυνα της ομάδας μας μου σήμερα, είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω που δουλέψαμε αρκετά καλά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώνομαι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Σεμπά: "Είμαστε απογοητευμένοι"

O Σεμπά Ζούνιορ ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης, ωστόσο στις δηλώσεις του δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να σταθεί σε αυτό και υποστήριξε ότι υπάρχει απογοήτευση γι' αυτό το 0-0 με την Κέρκυρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

-Για το ματς και την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα:

Είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, όμως από την άλλη δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Σήμερα παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε πάρα πολύ κλειστή άμυνα, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα με σκοπό τη νίκη και γι’ αυτό σήμερα είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

-Για το τι θα άλλαζε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα:

Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο προπονητής έδωσε τις οδηγίες του και οι παίκτες έκαναν ακριβώς ότι είπε. Τρέξαμε, προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ίσως θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Από εκεί και πέρα, τα δώσαμε όλα και δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, για να αποφύγουμε την ισοπαλία.

-Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αν έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα:

Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι, πριν την διακοπή. Επιστρέψαμε μετά την διακοπή για να προετοιμαστούμε για ένα ματς, το οποίο μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν θα γίνει. Ήταν δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα με σκοπό να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε φέρει την ισοπαλία. Αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια για να επιστρέψουμε στις νίκες.

-Εάν το Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις:

Πάντα δουλεύουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας, η νίκη δηλαδή. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν νικάς με το... τίποτα!
Μπέντο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης
Δεν σκόραρε στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και 9 μήνες!
Κάζο για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, 0-0 με την Κέρκυρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ